Mommelis Selamlar, Ankara’da hangi ebebek ve babymall şubesini önerirsiniz? Çok kalabalık olmayan, ürün çeşidi çok, ferah olan.. Ayrıca bebek arabası reyonu geniş olan :) Bebek alışverişi için tercih ettiğiniz başka mağazalar var mı?
Gizemito Mommelis Acity in orada baby mall mağazası bu kriterlerinize uyuyor sanırım biz geçen bebek arabasını oradan aldık. Çok sakindi ve seçenek oldukça çoktu 🤗
Damlaustglu Mommelis Ben gitmeden aradım mağazamız kalabalık oluyor mu vs. Diye birde erken saatte gittim açılır açılmaz oradaydım bomboştu alacaklarımızı aldı çıktık sizde öyle yapablirsnz.
beyzzaad Mommelis geçen hafta gittim a city nin yanındaki baby mall sakindi ve onun hemen yanında gimart avm e bebek var yürüyerek çok yakın birbirlerine ikiside sakindi
Biranne00 Mommelis bebek arabası için değil canım ama Hasköy’e Vega subayeveleri avm açıldı içerisindeki e bebek Ankara’nın en büyük e bebek mağazasıymış çalışan bayan öyle söyledi. Avm yeni açıldığı için kimse bilmiyor içerisindeki mağazaları hem avm boş hem e bebek 🥰
Ebru-isil A citynin yanındaki baby mall de araba çeşidi çoktu aynı zaman da a city de e bebek de vardı ama açık mıdır bilmiyorum.Ben virüsten önce Ankara’ya ailemi ziyarete geldiğimde alışveriş yapmıştım.
Kedili_Anne Acity nin oradaki babymall en çok bebek arabası gördüğüm yer olabilir :)) ben pandemi öncesi alışveriş yaptım. Aşırı kalabalık değildi. Ama şimdi nasıldır bilmiyorum. Çok erken ya da çok geç gitmek çözüm olabilir.
Siibeell Mommelis denildiği gibi acitynin orda hem babymall var hemen sağ tarafında da e bebek var çok sakin eger aracınız varsa oralardan sonra o istanbul yolu üzerinde sol tarafta hem civil hem minicity var oralarda çok büyük ferah ve kalabalık degil oralarıda gezin :)
Mom72727 Siibeell canım ben tam konumunu bilmiyorum da gimartla aralarında bir yol var karşıdan karşıya geçiyorsun orası mı oluyor
Behll_drl Mommelis metromall e çok yakın oturuyorum ordaki e bebek genelde sakin oluyor ama içine hiç girmedim bir de istanbul yolu üzerinde minicity mağazası var hem çok büyük hem de fiyatlat çok uygun size yakınsa bakın derim😊
Biranne00 Cnsrgz ben sadece e bebeğin anteras mağazasına gittim ve burası evime yakın olduğu için şimdide buraya gittim mağazalarının hakkında genel bilgim yok canım ama çalışan bayan öyle söyledi ☺️
Cnsrgz Biranne00 tabi canım sende duyduğunu söyledin sonuçta ama hani beklentiyi boşa çıkarmasın diye dedim bende 😊