Sekersizkola Slm kızlar, siz hangi vitaminleri ve ek takviyeleri kullanıyorsunuz? Ben 3 ay bitikten sonra folik asit i bıraktım femix omega diye bir multivitamin kullanıyorum.( tabiki doktor tavsiyeli). Ek olarak başka birşey kullanıyor musunuz
Babyy1S Sekersizkola euthyrox troid,folik asit,ne olur ne olmaz diye progestan doktor tavsiyeli 🙄 artık içerken acaba bunu da içtim mi diye dusunmeye basliyorum
Deletedmom191 Sekersizkola ben 2 kayıp.yasadim geçen sene şimdi 7+5 yeniyilda 2.kürtajı olmuştum şubatta ilk kürtaj yapan doktoruma gittim bana hemen b12igne düşük çıkmıştı cnki +d vitamini+Folidoce folikasit+Coraspirin başlatmıştı.ggecen ay gebelik öğrendim işte hemen progestan fitil+oksapar iğne başlattı kan pihtilasmma olduğu için vitaminlerde devm ediyorum kalp.atisi dinledigmiz gün de progestanin ignesindd başlattı hergun vuruluyorum birde troid 3 kusur çıkmış onada ac karna hap.verdi varmı arttiran🤣🤣
Sekersizkola Deletedmom191 geçmiş olsun canım, bi arkadaşım da sesin gibi hergün iğne vurdu ama 1-2 hafta kaldı bebeğini kucağına almaya, darısı başına
Deletedmom191 Sekersizkola ayyy Maşallah çok sevindim Amin herkes sağ sağlım alsin kucağınıza inşallah 🥰🤲🌸