Mernana Kızlar şimdi size bir soru sormak istiyorum. Her gördüğümde aklıma takılıyor. https://imgyukle.com/i/ykYYHQ bu bebeğimin resmi daha çok küçük resimde 8+3 haftalık. Çizgiyle yazdığım yer ayağı değilmi orası ayaksa diğer uzun sey ne acaba yoksa omu ayak? Çok merak ediyorum lütfen fikirlerinizi yazarmısınız ☺️
Gldn7 Mernana canın ayagı o işaretledigib yer minicik daha yeni yeni gelişiyo suan tomurcuk evresinde rabbim nelere kadir hamdolsun 🤲
Gmze23 Mernana yerim o minicik ayakları ben oluşmaya başlamış canım benim Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz, sıkıntısız bi hamilelik geçirmeni nasip etsin Allah’ım rabbim bağışlasın sana minnak ayaklıyı ☺️🌸
merveakcy09 Soru işareti koyduğun yer ayağı canım daha doğrusu ayakları tomurcuklanıyor diğer uzun olan kordonu ☺️
Mernana merveakcy09 🤭🤭ay çok minik olunca acaba dedim pipi olabilirmi 😂 sagol canım ayaklarını artık ayırt edebilcem ☺️☺️
merveakcy09 Mernana onu artık birdahaki kontrolüne öğrenirsin hayatım sağlıkla kucağına alman dileğiyle🌸☺️