Almen Eşimle 6 yıldır evliyiz 2014 evlendik 1 sene sonra ayrılma kararı aldık 5 yıllık bir ayrılığın ardından tekrar evlendik Ve şimdi bebek bekliyoruz çok çok istiyoruz bir sorun çıkmasından korkuyorum biraz Tugce1803 hayır sadece kese gözüktü suanlik
Happyriver Çok çok normal hiç moralini bozma stres yapma sakın daha bir toz tanesi kadar küçük bebeğin ona biraz zaman ver annesi :)
Almen Caglanuroney inşallah 6 yıldan sonra gelen bir bebek ve hepimiz çok istiyoruz eşimle bir sene evli kaldık beş sene ayrı kaldık tekrar evlendik şimdi çok istiyoruz bu bebeği inşallah bisey olmaz
Almen Evet kesem gözüktü bir hafta önce dün akşamda acile gittim kesem gözüktü 1 hafta sonra gel dedi bebekle kalp atışını duyarız dedi doktor işte benim evhamlarim biraz
Rose2828 Benimde 5+5 vajinal ultrason ile baktı kese ve bebek var ama kalp atışı yoktu normla dedi sizce ??
Caglanuroney Almen insallah canım gönlünü ferah tut bende çok korktum 6 haftalıkken bebek gorunmeyince ama daha çok erkenmis bebeğin görünmesi için öyle demişti doktorum inşallah bı daha ki kontrolünde bebeğini görürsün Allah bağışlar bebeğini sana 🙏☺️
minikmucizem1_ Almen bende 6 yıllık evliyim 7+4te gittim karnimdan baktı kese var dedi bebeği göremiyorum bide alttan bakalim dedi sonra alttan bakınca bebekte kalp atisida göründü ve 6+4 haftalık olduğunu söyledi bazıları erken görünüyor bazıları geç canım kişiden kişiye değişiyor moralini bozma sen dua et bol bol
Almen minikmucizem1_ çok tşk ederim birazda olsa rahatlattiginiz için inşallah öyle olur ben altan baktırmak istemiyorum korkuyorum açıkçası biraz sizin bel ağrınız falan varmı
minikmucizem1_ Almen rica ederim canım korkma bi sakıncası olsa zaten Doktor istemez alttan bakmayı ben baktirdim bi sorun yaşamadım şu an 13üncü haftamdayim bel ağrısı fazla yaşamadım canm bn cok yorulunca olmuştu 1 defa falan
melikeemektar1 Almen 6+6 ultrasonda kese vardı kalp atışını duyamadı doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi haftasını beklemeden başka bir doktora gittim canm orda duyuldu
Almen melikeemektar1 çok sevindim adınıza çok tşk ederim bende perşembe gidicem ozaman duyarım inşallah birde sizin silk saç kesede ne zaman gözüktü melikeemektar1