Emelakkaravus SedaGnS27 ben civilden manuel Chicco marka göğüs pompası aldım fiyatı 90 lira daha kullanmadim bebeğim temmuzda doğacak 😊
SedaGnS27 busrabusr sağol allah razi olsunn canim bebegimin emmesi için herseyi deniycem bakalim peki o gaz damlası ne için verilecek
SedaGnS27 Mrvm005 sagma makinası ile çekince çıkıyor ama biraktigin an giriyor kendi kendine cikik durduğunu görmedim 😕
Mrvm005 SedaGnS27 youtube dan siringa ile cikartmaya bak istersen ben hazirladim ama denemedim acikcasi sutum azalmisti tekrar artsin iyice diye bekledim yapcam insallah bu aralar
Mrvm005 SedaGnS27 emzirmeden hemen once yapiliyor cikan gogus ucu veriliyor bebegin agzina diye biliyorum. Acikcasi hazir sironga ama denemedim daha
Burcu35_09 SedaGnS27 1 ay bile olmadı .. biara kampanya yaptı yapıstırdım aceleniz yoksa ara ara yapıyolar 🥰
merveakcy09 Canım benim doğum yapan arkadaşlarım manuel i pek tavsiye etmediler elektrikli olanlardan almamı söylediler bende BİM’e gelmişti geçen haftalarda ondan aldım gayette güzel görünüyor çekim gücü falan da güzel tavsiye ederim 👍🏻
Gzdb1018 SedaGnS27 merhaba, dolap ya da bebecruz gibi ikinci el sayfalarından da temin edebilirsiniz bu ürünü. Ben bir çok şey aldım o sitelerden hiç sıkıntı yaşamadım temizler güzelce kullanırsınız
Burcu35_09 SedaGnS27 tutumluanne diye biyer var dolap uygulamasından bakıyorum ben .. hatta sahibinden de bile var .
sedaa_aa SedaGnS27 eger lansinohtan memnunsan boş yere yenisini alıp para verme sitelerinde yedek parçaların satışı yapılıyor eksik parçalarını ordan da alabilirsin. Ben ablam çok memnun olduğu için lansinoh elektrikli aldım. Ama onun dışında göğüs ucun yoksa manuelle çok zorlanırsın ve mochiyi de tavsiye etmem çünkü onu çok araştırdım ve süt artırıcı bir sağma işlevi olmadığını daha çok sütü topladığını söylüyorlar.
mucizemi_beklyrm Nadis_cvk bende gecen hafta aldım ama daha denemek için doğuma var nasıl acaba kullanışlı mı?