SedaGnS27 Arkadaşlar doğuma 10 gün kaldı gögüs ucum yok lansinoh elektrikli pompa vardı birkaç aparati eksik. Yeni almak istiyorum maddi bakımdan uygun manuel yada elektrikli aldığınız bildiginiz yada önerdiginiz pompaları yazar misiniz lutfennn
witharzu SedaGnS27 instagramda mochiturkey sayfasını araştırmanızı öneririm. Web siteleri de mevcut ve uygun fiyatlı. Alıp memnun kalan çok kişi var. Bende çok araştırdım daha erken diye almadım fakat mochi tercih edeceğim 🌸
Kiwi12 SedaGnS27 canım şuan takip ettiğim moshi var pompa. Manuel. Ama çok iyi her kez çok memnun dlgumuma 3ay var ama ben alicam son 1ay kala çok hoşuma gitti ve çok güzel yorumlar var
Buse96 Baby plus elektrikli göğüs pompası kesinlikle tavsiye ederim hem fiyatı uygun hemde işinizi çok iyi görür
mucizemi_beklyrm Nadis_cvk bende gecen hafta aldım ama daha denemek için doğuma var nasıl acaba kullanışlı mı?
Dudubicerr SedaGnS27 su bime gelen varya onu aldim ben gayette iyi kendim dogurmadim ama komsum dogurdu onda denedik cokda guzel cekiyor
Fatosonur SedaGnS27 canım bizim buradaki bimde var alıp yollayabilirsin sana, ben başka bimde sabah erkenden sıraya girdim aldım kalmaz diye, evimin dibindeki bimde kimse almamış nasip işte 😊
Kiwi12 SedaGnS27 rica ederim Instagram’da sayfasira var bilgilendirme satış için yardımcı oluyorlar hem ordan alanlarla birebir konusabilirsin
SedaGnS27 Arzutlc ya canım var aslında ama malzemeler eksik o yüzden yeni alayım dedim ama göğüs ucum yok tutar mi tutmaz bilemiyorum en aazindan sagip süt vererek 3 ay falan idare edebilir miyim emmezse diyorum mama vermek istemiyorum yoksa göğüs ucum olsa hiç almayı istemem
Burcu35_09 Ben baby plus aldım ikili e-bebekten elektrikli 200tl. Yorumlar çok iyiydi herkes memnun. Ama okdr bütçem yok dersen ikinci el satan birkaç site var alıpta hiç kullanamayanlar falan var .
SedaGnS27 Burcu35_09 bana da şu an en mantıklı gelen o internetteki yorumlar falan da iyi bilemiyorum ya
Annnnneeesss SedaGnS27 ben philips avent aldım kullanmadım ama etrafımda ki herkes bunu kullanıyordu memnundu yada camala markadı olabilir
kitapkurdu SedaGnS27 veron diye bir marka var ben onunkini aldım canım eczaneden 170 TL’ye. 1 aydık kullanıyorum çok çok memnunum Önce masaj yapıp sonra sağıyor sütü. Bir bak istersen