Sezinsenkal Doktorum İstanbul’da olduğu için bayram sonrası doğum için seyahat izin belgesi almak istiyorum Tekirdağ da ikamet ediyorum benim durumumda olupta izin için başvuran oldumu?
busraydinli Sezinsenkal ben başvurdum. İstanbulda yaşıyorum ama eşimin de benim de ailemiz başka şehirde yaşıyorlar. Burda yalnız başıma doğum yapmak istemediğim için bursaya ailemin yanına gitmek için başvuruda bulundum. Bursadan doktor yazı verdi onu yükledik. Ama ilk seferde onaylanmadı 😐 aynı belgeyi tekrar yükleyip bir daha başvuruda bulunduk. İkincide onaylandı
Berilknur Sezinsenkal ay ben İstanbul’da oturuyorum şuan Tekirdağ’dayım Bayram sonrası doktorum rapor verecek başvuru yapacağım e-devlet ten doktorunla bir konuş sen
Blcns Sezinsenkal o değil de Şeyma subaşı tatile gidiyor ben memleketteki çocuğumu almaya gidemiyorum bu nasıl şey?
Wonderanne Sezinsenkal doktor randevunu gösterip de başvurabiliyorsujuz galiba eşimin ailesi görümcemde gitmek için öyle yapmış gorumcemin bulunduğu yerde hastane randevusu alıp izne başvuru yapmış
Sezinsenkal busraydinli anladım benimde İstanbul’a doktorum yazinin içeriği hakkında bilgi verirmisin ?
Sasuke busraydinli nasıl bir belge aldınız? Ben de Zonguldak tayım. Ailelerimiz burada değil. Ankara ya ailemin gitmek istiyorum. Ona göre ben de doktorumdan isteyeyim.
busraydinli Sezinsenkal … isimli hastamızın 14 haziranda doğumu planlanmaktadır. Şu kadar haftalık hamiledir. Doğumunu şu hastanede yapacaktır bilgilerinize sunarız gibi bir yazıydı. Benim normal doğum olacağı için net günü belli olmadığından 40. Haftayı baz alarak yazdılar
Sezinsenkal busraydinli merhaba son bir soru sorcam size bu konu hakkında dogumunuz 14 haziran yazdınız siz hangi gün gitmek için talepte bulundunuz
Nilcem Bende aynı durumdayım izmirde yaşıyorum annem aydında 40 hafta 27 mayısta bitiyor ama başvuru yaptığında 72 saat içinde gideceğin yere gitmen gerek diye bir yazı okumuştum burda böyle birşey varmı
busraydinli Sasuke belgede neler yazdığını yukarıda anlatmıştım ☺️ Mutlaka hastanenin ve doktorun kaşesi de olsun yazıda bu arada
busraydinli Sezinsenkal 20.05-22-05 tarihleri için başvuru yaptık. Yarın yola çıkacağız. Açıklama kısmında da her an doğum gerçekleşebilir 9. Ayın içerisindeyim diye belirttim