Merveaygun Sarımtırak koyu sümüksü yapışkan içinde beyaz parçacık gibi biseyler var nisan mi anlamadim tecrübeli hamisler yardımcı olursa sevinirim 😊 birde foto nasil atabilirim atayim da bi yorum yapin lutfen
9816tt Merveaygun bence fotoğraf atma kaldıramayabiliriz malum hepimiz hamile 😃 ama nişan için koyu renk olması gerekiyor diye biliyorum kahverengi yada kırmızı senin nişan değil de normal akıntı olmuş olabilir bazen benimde öyle oluyor
EniseEren Merveaygun bende 40 haftadayım canım benden de geliyor sürekli öyle akıntı hatta geçen gün kahveremgisi geldi ebe bi ablama sordum değil dedi canım ama içinde kalmasın sor doktoruna
Merveaygun EniseEren doktorum nisan bile olsa doğumun hemen baslamayacagini söyledi sancin artarsa gel dedi
EniseEren Merveaygun evet banada öyle dedi elinden geldiği kadar evde çek sancını dedi suyum gelmediği sürece
1prensesannesii Benim nisanim kipkirmizi fasulye kadar bisey gelmisti ama ilk suyum gelmisti sonra nisan snra kakasi😔
Gzdkskn 1prensesannesii kakası olduğunu nasıl anladınız en çok ondan korkuyorum bir belirtisi var mı acaba
1prensesannesii Vede nisan aksamgeldi sabah dogum ama nisanla beraber sancilar basliyor belirgin bi sekilde