Gzd0000 Çok ılımlı yaklaşmışsınız fakat söylediklerinize katılmıyorum.. Nihayetinde 9 ay karnında taşıyan annenin rızasında bi isim olması bana göre en doğrusu, kaldı ki isim koymakla saygı gösterisi yapılmasını da doğru bulmuyorum. Bu Fadime ismi icin değil, baba Mira diye tuttursaydı ama anne onu kesinlikle istemeseydi ona da karşı çıkardım, çünkü hem annenin hem babanın rızası olan bir isim olmalı, kaldı ki artık gerçekten böyle isimler kalmadı ne olursa olsun çocuğum ismini utanmadan söylesin Küçükken böyle şeylere çok takılıyorlar ikinci ismini saklamasın isterim ben, ileride Fadime koyulsa da zaten çocuk ne sosyal medya hesaplarında kullanacak ne de arkadaşlarına benim adım mesela Fadime Ervâ diyecek, sadece ikinci ismi kullanacak ne gerek var ki buna.. Bir de şu mesele var eşimin annesi kadar benim annemin de hakkı var bu erkekçi sisteme çok karşıyım, madem öyle neden benim annemin ismi hiç gündeme gelmiyor benimkisi anne değil mi ? Bu her yerde böyle hep babaannesi, dedesi. Çok yanlış olduğunu düşünüyorum ve çok karşıyım..