Gulsevin Maltofer kan (çiğneme tableti ) ilacı verdi doktrum. Bu ilaca başladığımdan beri dışkım koyu renkli. Bugünse bildiğin siyah. İnternetten baktım siyah ve kırmızıysa derhal dr a danışın diyor. Panik oldum şimdi. Sizde de durum böyle mi? Normal mi ?
Dzeyy Gulsevin bende gyno ferro kullanıyorum canım kan ilacı olarak kan ilacı dışkıda koyulaşma yapıyor ben içtiğim günün ertesi gün tuvalete çıkınca şok olmuştum zehirlendim zannettim bildiğin siyahtı yani 😂 halada öyle
Ebrarela_1963 Gulsevin yok yok 😁😁herkesin aynı korkma canım ☺️Doktora gitmene gerek Yok lavaboya güzel çıkarıyor 😖
Cansummm Gulsevin ferrum fort kullanıyorum ve malesef dediğiniz gibi simsiyah🥴kan ilaçlarının olası etkileri endişelenme canım
Gulsevin Cansummm ya bende öyle biliyordum. Ama ilacın prospektüsü benim kafamı karıştırdı. Siyah yada kırmızı dışkıda doktora danışın yada acile gidin diyor 🙈
Zeyno_65 Gulsevin benimde öyle canım bende ferrum fort kullanıyorum kan hapı ama makesef büyük tuvaletin rengini değiştiriyor ilk başta bende korkmuştum ama sağlık ocağı normal oldugunu söyledi.
ulkukizil Gulsevin canım ben ferrum kan hapı kullanıyorum hiç bir şikayetim olmadı dışkıda renk koyuluğu da yaşamadım
merveakcy09 Gulsevin Demir ilaçlarının genel sonucu bu oluyor canım bende gyno ferro sanol kullanıyorum aynı sonuç bende de var malesef 😬
Muberraonur Gulsevin evet canım siyah yapıyor kırmızı değilde bende kullanmadan önce ablam uyarmıştı siyah yapıyo diye heralde korkmayım diye😅
Aykan Gulsevin banada verdi doktor ama mide bulantısı yaptıgı için içemedim hiç ama ablam aynı senin yazdıklarını söylemişti panik yapma demişti 🌸