Gulnihal1407 38+6 haftamızda muayenede bebegimizin kilosunun fazlalığı benim tansiyonumun yükselmesi bebegin kanala girmemesi ile sezeryan günü aldk 20.05.20 tarihine çook heycanlıyım ogrendigim andan beri agliyorum heyecandan
bilaloguzunannesi Gulnihal1407 Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşAllah darısı bizlere olsun çokça amin 💐
Eda1231 Gulnihal1407 canım benimde sezeryanım ayın 20sinde 🙈🙈 umarım hemencecik bitiverir yavrumuza kavuşuruz 🙏🙏
Hopmummir Gulnihal1407 benimde canım normalden sezaryene döndük bebek kanalda yanlıZ çatı darlığından sezaryen perşembe günü doğum Allah sağlıkla kucamıza almayı nasip edsin 🙏🏻
Ahsen_0663 Gulnihal1407 rabbim kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin. Ne zamandır suyunuz fazla ?
Gulnihal1407 Ahsen_0663 36dan beri su fazlaligindsn ziyade kilo aldkca normalden son dk sezeryana donersek diye gun aldik
Kucukmucizemiz Gulnihal1407 Bende normal bekliyordum canm ama çatı darlığından bizde sezeryana döndük Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm