uday Lamelif buraya bir bak https://www.kacgun.com/kac-aylik-hamileyim-hesaplama/ Kaç Aylık Hamileyim? Hesaplama - KacGun.Com
Glsmumul Lamelif evettt baya bi hemde. Hatta diyorum bazen neden bu kadar çok hıçkırıyo acaba diye hem hareket hem kickirik birbirine giriyo bazen ah diyorum helak oldu içerde 😂
Lamelif deletedmom24 4 haftayı bir ay olarak düşünürsen 8 aylık çıkıyor ama öyle değil yani aylar 30 gün 28 gün değil o yüzden googleden hesaplama uygulamaları var ordan bakabilirsin
DidemYldrm Mucizem09 1-4 hafta 1 ay 5-8 hafta 2 ay 9-13 hafta 3 ay 14-17 hafta 4 ay 18-21 hafta 5 ay 22-26 hafta 6 ay 27-30 hafta 7 ay 31-35 hafta 8 ay 36-40 hafta 9 ay ben bunu kullanıyorum ay hesabı yaparken 🤗🤗
Ozlemr Lamelif 4 hafta 1 ay diye hesaplıyor insanlar o yüzden öyle sanıyorlar o zaman 40 haftanın 10 ay olması gerekirdi 😂 Bende 32. Haftamdayım son adet tarihim 3 eylül. Tam tamına 7 ay 10 günüm doldu. 8. Ayın içinden gidiyoruz bakalım 😊
AyenurPirin Ozlemr Aramızda tam 1 gün var benim de Sat 4 eylül ☺ Hangi şehirdeysiniz acaba?? İzmir’de uzun kollu mu kısa kollu mu tulum almalıyım sorunsalı yaşıyorum. etrafımda hiç yazın Doğum yapmış kimse yok 🙂
serifeclk_ AyenurPirin annem ve büyüklerim 40 lı bebek kuş yelinden etkilenir der bnce uzun kollu da al canım