DiplomaliEvHanimi https://imgyukle.com/i/yP3eef Kizlar kese sekli ve 131 kalp atis hizina gore sizce cinsiyet ne biliyorum cooook yeni ama suan cinsiyeti belli olupda bebek konumu kese sekli ve kalp atis hizindan dolayi anneler tahmin yapabilir karsilastirabilir ♥️
Nur5495 DiplomaliEvHanimi kese şekline göre erkek derler ama inanma bence. Her yuvarlak kese de kız çıkmıyor nasılsa
Anneolmayahasret DiplomaliEvHanimi saglikla kavusun insallah allah gonlunuze gore versin cinsiyetini..💗 ama nacizane tavsiyem cok dillendirmeyin cok fazla ultrason resmini paylasmayin nazar denen bisey var ben cok inanirimdaa🥰
Pinar08 DiplomaliEvHanimi kalp atış hızı ve keseden maalesef cinsiyet anlaşılmıyor benim kalp atışı 167 ama erkek kesede ilk başlarda yuvarlaktı ama şimdi değişti şekli bebek büyüdükçe yuvarlak olması pek olası olmuyor maalesef canım
Nvn00 DiplomaliEvHanimi kalp atış hızı 140 ’in üstünde olursa kız diye duymuştum ve bende tutmuştu 😊 ama kesinliği yok tabi gönlünüzden geçen nasip olsun diyelim😊