Ozgeahmet Um07 bende de aynı sorun vardı doktorun ilaç ve krem vermedi elma sirekesi koy damlar biraz suya ve onunla dezenfekte et canım her defasında en yakın zamanda geçer
Um07 Ozgeahmet Kuzum sirke daha da çok çoğalttı bende işte yan etki yaptı bende demek ki herkes de bir değil bünye farklı demek ki ama çok sağol allah razı olsun ❤🤗
HicranKzn Um07 korkma canım isteyerek yaptığın birşey değil ama netten oku orda da kullanım izni yoktu. Ayrıca Benimde kaşıntım oldu tırnaklarımla kesiyordum dr mantar dedi ilaç verdi ilacı almadım kullanmadım sadece şunu yaptım sürekli çamaşırını değiştir pamuklu kullan bide kaşıntı geldi mi soğuk suyla yıka bak benim geçti gitti çok şükür 🙏🏼
Um07 HicranKzn Allah razı olsun sağol canım benim onuda yapacağım onuda deneyeceğim allah izin verirse 🤗❤
Um07 deletedmom29 Evet kuzum öğrendim bende onun da çok faydası oluyormuş söylediğin gibi çok çok sağol allah razı olsun kuzum benim 🙏❤
Hannah Um07 bu kadar şeyi deneyip sonuç alamadıysan sebebi başka olabilir bence başka bir dr a da git çünkü bazen kanındaki bir değerden dolayı idrarın da orayı tahriş edebiliyor. Mantar deyip geçmemek lazım ayrıca kültür testi falan yapılması gerek tam ne olduğu o zaman anlaşılır. Ben de zalain diye bir krem kullanmıştım travazol falan işe yaramamıştı ama doktora danışman lazım tabi
edaomereymen kac haftaliksin kesin mantarmiki idrar yolu enfeksiyonuda olabilir bi idrar tahlili yaptır
Um07 Hannah Canım yapıldı idrar kültürü baya yüksek cıktı enfeksiyon fitil falan verdi doktor antibiyotik falan çok şükür enfeksiyon azaldı ama mantar çoğaldı işte doktorum değişiyor işte özelde sadece 1 tane doktorum ona bugün danıştım trady mı ne o ilaçtan alacağım inşallah 🤗❤
mervebalandi28 Um07 bendede kasinti vardi sivilce bile cikmisti hatta 😨😒 doktorum ZALAIN diye krem verdi bir kere surdum ne kasinti kaldi ne sivilce 😯
gizemgnll Um07 vajina için ph değeri uyumlu olan sıvı ilaçlar var eczanelerde , kremleri sürmeye devam devamlı edip dustan cıkarken vajinayı onunla yıkarsan geçer canım. Normal suyla yıkayınca mantarı azdırıyo resmen. Ben ondan kullanmıstım geçmişti
gizemgnll Um07 he bide günlük ped fln kullanma günde 3 kere çamasırıno değiştir pamuklu camasır kullan canm