Ebrusrtkpyln minikmevaninannesi afiyet hastanesini tavsiye etmiyorum kadın doğum doktorlarından memnun kalmadım açıkçası
Ebrusrtkpyln Aysnrtncy iyi denk geldik inşallah güzel çıkar vişne suyuyla çikolata diyorlar öyle yapcam da sabah 10 gibi ne yersem yiyim hareket etmiyor yyuşuk anası gibi😀😀😅
Kulker minikmevaninannesi zeki sahinogluna gittim inanilmaz memnun kaldim. Sag olsun bebekle ilgili her seyi detaylica gostererek anlatti ince damarlarina kadar. Yalnizca bebek ile ilgili de değil korona virus ile ilgili de bilgilendirme yaptı. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.
zumrabasra Ebrusrtkpyln ben cok araltirdim erbil çakarin internette ne adresini ne telefonunu bulamadım 😞 siz nasıl ulaştiniz
Ebrusrtkpyln zumrabasra kendi numarasını sormadan vermem ayıp olur belki ama muayenehanesini verebilirim
K-11 symslmz minikmevaninannesi sancaktepe bolge hastanesine gittim yaklasik 1 saat herseyi en ince ayrintisiyla bakilmi 320 tl verdim memnun kaldim
minikmevaninannesi K-11 orayi arayip sorduk telefonla fiyat bilgisi vermediler. 320 ise gayet iyi yakin zamanda mi yaptırdınız birde doktor bayan mıydı
grmz31 Medipole gidin çok iyi ikili testte tahmin istedim %90 kız diye kagıda yazdı güzelce anlattı 20 dakika izledi deneyimli bi doktor
K-11 minikmevaninannesi evet once muayene oluyorsunuz daha sonra ultrason icin randevu veriliyor sistem bu sekilde ilerliyormus yoğun talep oldugu icin
Ebrusrtkpyln zumrabasra 02163164343 ya da 3167373 Doç. Dr. Erbil Çakar adına randevu alabilirsiniz Çamlıca medicana çapraz karşısı Akbank üstü Santral iş merkezi 5. Kat , d 12 Böyle demişti canım