HilalAltun Hanımlar merhaba.. nst de sancı kaç çıkınca yatış yapılır? Kaç çıkınca sancı var derler acaba? Bugün 40 ları buldu benim ilk defa.. hafif hissediyorum da zaten.. 36+5 oldum zaten bir haftaya gelir mi acaba
Arinna HilalAltun 100 üm üstündeydi benim.ama 100 olması önemli değil demişti doktor ritmik demişti ritmik artması sancı demişti. Rakam bişey ifade etmiyor demişti
[silindi] HilalAltun benim 35. haftada 50lilerde çıkmıştı devlet hastanesinde sorun yok dediler eve geldik nstnin resmini özeldeki doktoruma attım sancın çıkmış dikkat et erken dogum olabilir dedi 36+5 olduk gelen giden yok hala 😂
mervearslantas Canım 36+5tw 15 dk içinde 2 kere 60ları vuran sancım oldu. Ama doktor yatış vermedi bebek Kanalda değil zaten. Aslında 27.haftafan beri doğum pozisyonunda duruyor ama kanala giremedi henüz. 3 gün sonra sezeryan la doğum yapıcam inşallah. 39 olucaz
Arinna HilalAltun ritmik artması lazım dedi. 20 30 40 diye başlamıştı benimki . Ara sayıları görmedik.
Hmsregmze Benimde yarım saatte 70 ve 100 iki büyük 4-5 tane de 50 lerde küçük sancım cıktı Ciger gelıstırıcı yapıp beni de eve gönderdi
HilalAltun 1Heyv belki az diye sayısı yatırmadılar ama yine de yakındır herhalde . Cuma tekrar kontrolüm var bakalım ☺️