Minik-mucizem123 Hanımlar ablam 3 senedir hamile kalamıyor doktor da promen K diye bi ilaç yazmış ama yorumlarda genelde erkeklerin kullandığını okuduk. Bu ilacı kadınlar kullanabiliyor mu. Aranızda kullanan var mı acaba 🌸🌸
Happybsrn Minik-mucizem123 kadınlarda kullanabiliyor bunu yazıyo zaten kağıtta benim de eşime vermişti doktor
Pinkdreamss Minik-mucizem123 ben onu erkekler için biliyorum cünkü ben 3 aydır bayan için olanı kullanmaktayım pro women
Minik-mucizem123 Happybsrn internette hep erkekler için demişler de merak ettik. Teşekkür ediyorum canım. Sen kullandın mı 🌸
Minik-mucizem123 Pinkdreamss bende öyle gördüm ama doktor hastalarımda kullanıyorum çok etkili dedi. Doktorumuzda aynı doktor ben gebeliğimin basından belli gidiyorum çok güvendiğim bi doktor ablam da tedaviye yeni başladı. Bunuda verdi. Cuma günü gittiğimde teyit ettireyim olmazsa
Pinkdreamss Minik-mucizem123 Vala bana da bebek için verdi eczaneye gittim bunun erkek için olanı da var onu da alcak mısınız dedi eczacı yok dedim doktorum bunu yazdı sadece pembe kutu pro women 220 TL veriyorum her ay 😏
Minik-mucizem123 Pinkdreamss ay çokta pahalı ya. insallah son kutun olur da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi bebeğin olur 🤲🏻🤲🏻
Pinkdreamss Minik-mucizem123 inşallah canım sonuc alamadım yumurta tedavisine başladım klomen içiyorum simdi artı pro women folik asit ve vitaminler
Minik-mucizem123 Pinkdreamss rabbim güzellikle sonuçlandırsın insallah 🤲🏻 Benim anlamında yumurtası yeteri kadar buyumuyormus ona da klomen verdi