azra34 Cansukrblt Sancılar ne durumda? Tansiyon gebelikte riske atılcak bir durum değil. Lütfen hastaneye gidin. Bebek hareketleri iyi mi?
Cansukrblt Sancim olmadığı için ben istemedim Ebe ve doktor bi aksilik olmadığı sürece 1 2 hafta daha doğumu bekleyebiliriz dedi ama
azra34 Cansukrblt O zaman yanlışınız var 5 cm açıklığınız yoktur. Daha azdır. 4 cm den sonrası aktif fazdır. Artı enfeksiyon riskiniz artar vs vs. Ayaklarınız şiş mi peki? Bebek hareketleri? Ben şuan çok gerildim sizin için gerçekten !
Cansukrblt Kolumum sisligine gebelik zehirlenmesi değildir bizlik değil diyo Yani başka biseydendir diyo
Darkgod Cansukrblt bnde ilk gün bu sikyet ile gittim tnsiyonu düşürüldü ikinci gün aynı şikayet ile gidince çocuğu tehlikeye atmamak in için doğumu başlattı doktorum
nil_sugra Cansukrblt tansiyon yüksek ise ve doktorunu değiştir ve hemen üniversite hastanesine git. Gebelik zehirlenmesi öyle basit bir şey değil asla. Ben hayatımı kaybediyordum..!
Cansukrblt Vallahi şimdi geldim tansiyonun şuan normal ama kanla idrar verdim şişlik tansiyondansa olabilir diyo gebelik zehirlenmesi öyle basit değildir dedi bakalım sonucu beklicem
Cansukrblt Bebek hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür benim ikinci gebeligim ilk gebeliktede 37 haftalıkken 4.5 cm acilmam vardı 1 hafta beklemiştim 38de 6 cm olunca suyumu patlamışlardı
Cansukrblt Bebek hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür benim ikinci gebeligim ilk gebeliktede 37 haftalıkken 4.5 cm acilmam vardı 1 hafta beklemiştim 38de 6 cm olunca suyumu patlamışlardı
Cansukrblt Beni korkutan kolumun bir anda taş gibi setlesmesiydi zaten olctugumdede yüksek cıktı ama şuan 12.8