Esrelf Canlar , erken doğum riskinden dolayı 2 doz celestone vuruldum. Bebeğim çok hareketlidir normalde. Dünden beri az hareket ediyor. Celestone bebek hareketlerini yavaşlatır mı??
Aden Esrelf sıvı azalmasından dolayı erken Doğum riskim var benimde canım bende iki doz vuruldum celestone ciğer geliştirici iğne benimde öyle şuan hareketleri daha az ve cansız daha öncekiler gibi güçlü değil 5 gündürler öyleyiz
GlahBilgiliPelit Esrelf cnm bende iğneden oldum ama hareketleri onla ilgili değil. Doktorum sureklı sancın yada kasılman varsa bebeği daha az hissedersin der..
Aden Esrelf rica ederim canım haberleşelim hatta habersiz bırakma instagram kullanıcı adım 1sultanguven
Esrelf Sara neyle alakası var acaba. Bir haftadan beri kasılmam vardı onla mı alakalı ki?🧐 GlahBilgiliPelit
GlahBilgiliPelit Esrelf doktorum oyle demişti cnm. Sancın yada kasılman varsa bebek hareketlerini az hissedersin demişti. Hatta bugunde aynısını dedi kontrolumuz vardı.
Sara Esrelf Bak ben de kasılma olduğundan ve oyle yavasladıgına gore simdide nstdeyım.Ama sen yıne bak cocuk gun ıcerısınde 10 defa vurmazsa bence doktora gorun.Ama bazen yorulduklarında oluyo.Bırde ben kabz oldugumda cocuk sen dedıgın gıbı oyle hareket etmez.
Sara Esrelf 10 defa hareket etdıse korkma canım.Evet hala hastanedeyım ben de hastanede yatıyorum.Insallah ıyı olursam çıka bılırım.Insallah bakalım gorelım nolucak