Arinna Ulkumom 5. Haftada öğrendim canım gözüme porçöz kaçtı arkadaşım test yapmıştı silikti inanmadım o heyecanla porçöz kaçtı acile gittim idrar testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm. Hemşire bana kan yaptır dedi. Yaptırdım çıktı.
Ulkumom Kızlar ben 6 aylık evliyim ve ilk denememizi geçen hafta yumurtlama dönemlerine geşecek şekilde ayarladık yaptık sizce ne zaman erken öğrenilen testlerde çıkar
Eemmyy Ulkumom erken testlerde ne zaman çıkar bilmiyorum canım ama normal test ile ben 3.haftada öğrendim adetim 2 gün geçmişti We silik bi çizgi çıkmıştı
Akbas77- Arinna 5 haftalıkken öğrendim korunmayı 1 aydır bırakmıstım gündüz tv karşısında uyuya kalmışım karın ağrısıyla kalktım dedim acaba mı denedim pozitif 😅
haticeeeyy Adetimden iki gun gecti test yaptim ogrendim. 25 gunde bir adet oluyodum zaten pek degismezdi oyuzden ikigun gecince supelendim yaptim cikti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🤰
omer20 Ulkumom reglime bir gun kala testle oyrendim kontrola gidecekdim sabahi bebek icin artik. bebek istiyorduk dedim nolur nolmaz test edeyim belki hamile olurum doktor eller falan zarari olur öyle öyrendik)
Elmaveannesi Ulkumom ben adetimin 7 gun gecmesiyle test yaptim net sekilde 2 cizgi cikti 5 haftalikti
melek_34 Ulkumom haftada öğrendim 😍 bende 3 yıllık evliyim. Yavaştan cocuk düşünelim dedik hemen hamile kaldım 🙄 ben nolur nolmaz hemen hamiş havasına girmim diye kan testide yaptırmıştım 😬