Seymakya-1ozturk Merhaba güzel anneler, 4+7 de normal ultrason mu çekilir kesenin gözükmesi için yoksa vajinal ultrason mu? Hepinize teşekkürler şimdiden 🥰
elifnr47 Seymakya-1ozturk normal bakılır ama çok küçük oldugu için büyük ihtimalle yeni oluşuyordur ve kese görünmez o zamanda bi hafta daha bekleyin denir 6 haftada kese 7 haftada kalp atışları duyulur 🙏🏻
JaneAusten Seymakya-1ozturk Benim 4+6 da normal karından ultrasonla görünmüştü. Döllenme zamanına göre değişiyor sanırım.
Imfromlastnight Vajinal cnm. 4 5 ve 6 hafta aralıklarla alttan baktı. Kese ve kalp atışını duymak için:) ben sabırsız olduğum için sık gittim:)
Seymakya-1ozturk Imfromlastnight ben 14 mayıs günü hamile olduğumu öğrendim bulunduğum yerde de kadın doğum çarşamba günü geliyor bende sabırsızlanıyorum teşekkür ederim kuzum bu arada vajinal ultrasonun bir zararı yok değil mi 🥰
Imfromlastnight Seymakya-1ozturk yok olsa doktorlar yapmaz ki:) düştü diye söyleyenlerin tamamiyle tesadüf olduğuna inanıyorum. Doktorumun yaşı var baya 65 yaşlarında o kdar tecrübesi vardır sonuçta. Yapılmayacak bir şey olsa teklif etmezler
damlaege @Seymakya-1ozturk Genelde vajinal olduğunu bildiğim için ben gitmedim hemen canım bekledim 7 haftalık olunca gittim hem ilk görüş hem ilk kalp atışını da duymuş oldum 😍
Seymakya-1ozturk damlaege en azından durumunu öğrenmek için gideyim demiştim canım ama 😘 teşekkür ederim bilgilendirmek için
Seymakya-1ozturk Mehtapkrcbn betaya bakarlar belki canım en son beta adet olacağım gün (hamile oldupumu öprendiğim gün)310 ndu ona göre olumsuz bir durum varsa anlaşılır mi acaba en azından kandan takip edilirdi
Mehtapkrcbn Seymakya-1ozturk kuzum hiç bilemedim onu ben 6 haftalık ken öğrenmiştim 135000 di ultrasonda görünür diyip direk baktılar kalp atışlarını dinlettiler