Mucizelerim2020 Anneler cift yum.ikizlerine hamileyim.20 haftalik. Birini solda hissediyorum ama sagdaki cok nadir bazende hic hissettirmiyor bu arada biri kiz biri erkek, sizde de oluyor mu bu sekilde.
hhb53 Mucizelerim2020 benım tek bırı cok hareketli birisi cok hareketsız genelde ikizlerde öyle oluyor
Momnurse Mucizelerim2020 canım Allah bağışlasın öncelikle sağlıcakla kucaklarımıza alırız benimde bir kız bir erkek aynen senin gibiyim 21+3üm erkek olanı solda daha çok hissediyorum ama usg de hep kız daha hareketli görünüyor normalmiş canım çok takma kafana önemli olan hissedebiliyor olman ikiside aynı olcak diye birşey yok 😇🥰
Naz1988 Mucizelerim2020 Canım hiç sorma benimde öyle sagımdaki cok hareketli solumdaki daha az doktorum normal oldugunu söyledi her bebek aynı degıl dedi benimde bir kız bir erkek
Gul32 Hanımlar ikizleri tam ne zaman hissetmeye başladınız. Ben de 11+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim, merak ediyorum. Tek gebelik gibi 20 haftayı buluyor mu
Momnurse Gul32 18 deyken hissetmeye başladım ama güçlü değildi 20. Haftada net hissetmeye başladım ben
Mucizelerim2020 Momnurse cok sevindim bunu duyduguma kafayi takmistim baya , buarada sennin bebisleri de Allah bagislasin kuzum 🙏🏻
hhb53 Mucizelerim2020 hiç bilmiyorum onu 🙈 Daha cinsiyetleri belli değil ama tek yumurta ikizi tek cinsiyet oluyor ya kızlar ya erkekler
Mucizelerim2020 Gul32 tencerede ne zaman misir patlatsam aklima o geliyor tencereye tık tık vuruyor 😃😃
Nurcihan34 Bende 20 haftadan sonra hissettim ogluslarımı aynen kapı tıklıyo gıbı pıt pit edıyotlar:))