919293 Merhabalar 7+6 haftalık hamileyim. 5 gün önce kanamam oldu doktora gittim ve bana progestan 100 mg ilacı verdi. Kanamam azaldi kahverengi kahverengi leke geliyor ve hala devam ediyor. Bugünde mukuslu bir kivamda geliyor. Sizce düşük başlangıcı mı yoksa yerleşme kanamasımı eğer yorum yaparsanız bende bilgi edinmiş olurum teşekkürler 🌸
Ebrdef 919293 bende dün kanamayla gittim doktora 9 haftalığım, malesef kese çevresinde kanama alanı oluşmuş bebek iyi ama hemen serum bağlayıp iğne yaptı doktor, şuan hala ara ara kanamam var progestanda kullanıyorum.. düşük riskim varmış 😞
esrAlp 919293 o eski kanamanızın akıntısı yeni kanama olunca kan renginde oluyor geçen haftada ben yaşadım hiç kırmızı olmadan çamur gibi geldi oğlumda da aynısı olmuştu duphoston diye bir hapa başlattı
Ceydaaaaa Büyük ihtimalle kese etrafında kanama alanı olmuştur ilaçlarını düzenli kullan canım kahverengi akıntı sıkıntı olmuyor zamanla geçiyor ama sürekli uzanman ayaklarının altına yastık koyup yüksekte tutmam gerekiyor :) Benim de öyleydi çok şükür geçti çok dikkat etmek gerekiyor.