Suleyigit Selam kızlar 2 gündür sol kalcamda bi ağrı var hareket edemiyorum canım çok acıyor hele yataktan kalkarken mahvoluyorum 😕 31 haftaligim bunu yaşayanlariniz varmı
Ahsenn031013 Suleyigit bende yaşıyorum aynısı doktorumla görüştüm ve bebeğin leğen kemiğimizse ağırlığından dolayı baskı yaptığını rahmin kendini doğuma hazırlardığını söyledi zaten buda 3.trimestrda olan bir durummuş. vücudumuz kendini doğuma hazırlıyor kızlar korkulcak bişe yok çok ağrı oldupu zaman eşime hafif masaj yaptırıyorum geçiyor😋 Anne27
Filiztuana Suleyigit canım benim doktorum sola yatmanın çocuk açısından iyi olduğunu söylemişti hep sola yattığım içinde ne yazılı benimde ağrılarım oluyor dayanamayacak durumda sağa yatıyorum yada sırt üstü çok sağlıklı olmasada mecbur kalıyorum
NurtenB Suleyigit kramp oluyo bende de maalesef hemen dönmeye çalışıyorum 🤦🏼♀️34. Haftadan selammm olsun. 😂
Suleyigit Ahsenn031013 Ayy dur bende yaptiriyim masaj 2 gündür geçer diye bekledim geçmedi bugun yaptiriyim canım çekiliyor resmen 😥
Suleyigit Ahsenn031013 yok bebeğim hafif masaj yaptı eşim sağolsun azcık iyi geldi ama rahatladım gibi
Filiztuana Ahsenn031013 denemedim bacak arama alıyordum ama pek faydasında görmedim Öneriniz için teşekkür ederim deneyeceğim 🤗
Ahsenn031013 Filiztuana mutlaka dene ben çok çok rahat etmeye başladım . Hatta bunun için e bebek de anne karın yastığıda görmüştüm ama onun yerine küçük yastıklarımdan koyuyorum ve çok rahat oluyor
Suleyigit Ahsenn031013 he baçim başka ne olacak eşime diyorum al birazda sen taşı öyle bi imkanim olsa taşırim diyo 😃😂