Busbus54 Sakarya beyhekim hastenesi yakın zamanlarda doğum yapan varmı acaba yada bilen varmı Sezeryan veya normal doğum ücretleri hakkında bilgisi olan
Sevdanurun Busbus54 doktorunuz kim ben Gülten hanıma gittim bir kere memnun kaldım Gülten hanıma giden varmi
Cansuu54 Busbus54 10 gün önce normal doğum yaptım canım doktorum Sedat Umur, fiyat 3200 yada 3300 TLydi. Sezaryan da aynı fiyat
Bsrasln Busbus54 Sedat beye gidiyorum bende 3300 dediler Doğumu ama zam gelecekmiş yine ya bu ay sonu ya da Ağustos’ta
Esra-ylmz11 Bana aşağı yukarı 3500₺ Denildi tabi zam gelmediyse bide eşinizin çalıştığı yerle anlaşması varsa fiyat değişiyor
Busbus54 @Agustosannesi yani iş yeriyle anlaşmalar da evet ama doğumda geçiyormu bilmiyorum tam olarak bende
Agustosannesi Busbus54 bende Sevilay hanıma gidiyorum bi geçen İlknur hanımı da çok önerdiler diye gittim ama sonradan çok şikayet duydum yine Sevilay hanıma devam etmeye karar verdim o yüzden
Agustosannesi Esra-ylmz11 biraz ciddi ama alanında başarılı diye biliyorum bende, doğum yapan kuzenim yine arkadaşım çok memnun kaldılar yine çevremden duyduklarım aynı kontreller de ciddi biraz ama doğum bilgisi tecrübesi benim için daha önemli 😊
Esra-ylmz11 Agustosannesi Bu doktor işi şans biraz da 😊 allah hepimize kolay normal doğumlar nasip etsin sanırım ağustosta doğumunuzu olacak benimde Ağustos 8 gibi görünüyor 😊🤗
Busbus54 Benim içinde doktorun ilgi alakası güler yüzlülüğü çok önemli tam doktoru bulmuşum Sedat bey mükemmel bence
Cansuu54 Bsrasln evet canım amin Allah razı olsun🙏☺️ tam gününde geldi kızım☺️ Darısı başınıza inşallah rabbim tek nefeste kurtarsın❤️🙏