Elifmusab 29 haftalığım sızce hastane çantası için erken mı temmuzda doğum olck daha hıc bırsey hazırlamadım hazırlayan var mı bide bi yönden çok korkuyorum bıtane kaybım var erken hazırlamak ıstemıyorum sızın fıkrınıZın ne kızlar
Yasemin00 Elifmusab Valla ben hazırladım canım bence erken dil ne olucamız belli diğil sonuçta yavaş yavaş hazırla derim kaybın varmış birde ama buda öle olucak diğil sonuçta rabbim yardım eder canım sen içini ferah tut ben 20 haftalıkta başladım almaya 23 te yıkadım 25 te 26 ütüledim yerlestirdim 28 de bavul hazırladım bende 29 haftalıkım dogumum temmuzda şuan herseyim hazır insallah.
Gozde06 Elifmusab ben şuan 34 haftalığım canım hiç bişeyi hazır değil daha dolabını çantasını hiç bişeyini halletmedim henüz 😣
poyrazsmom_ Elifmusab bende biraz geç hazırladım 35 haftalıkken tamamladım çantamı ama erken doğum riski falan yoktur inşallah Allah korusun her ihtimale karşı yavaştan hazırlamaya başla bence canım
Elifmusab Yasemin00 zaten herseyi var alısverıs felan yapmıcam dıger benegımden kaldı daha hıcbırını gıydırmemıstım basıl dızdım öyle topaladık sadece çantam hazır degıl cnm işte onun ıcınde dedım bakım erken mı acaba
Elifmusab poyrazsmom_ bende dıyorum işte 35 felan görün ondan sonra hazırlarım dıger bebekten dolayı korkym 32 hafta doğum yaptım ama çanta felan goturemedım o psikoloji korku benı delı etcek ztn bu hamılelıgım öyle zor gectıkı korku dolu
poyrazsmom_ Elifmusab Allah korusun canım ama yinede tedbir bizden takdir Allah’tan sen hazırla yavaştan
ECeren Elifmusab bn 31 haftalığım daha yıkamadım bile 🤦🏼♀️ Ama sıcaklar da bastırdı ağır hisediyosun kendini hallet zaten bi günde bitmez kolay gelsin sağlıklı gelsin bebiş ☺️
Elifmusab ECeren Amin cnm inş rabbım kımseyı darda koymasın evlat acısı vermeısn Sağ salım alırız kucaklarımıza