Glzr28 Merhaba küçük bir sorum olacak 29+1 haftalığız dün geceden beri geçmek dinmek bilmeyen bir diş agrım var diş etlerim ise şişmiş ne yemek ben içmek ağzımı dahi açamıyorum çok kötüyüm ne yaparsam geçer hafifler uyumak istiyorum hiç uyumadım 🤦🏽♀️
berel15 Glzr28 dişlerini nazikçe iki dakika fırçala canım arkadasından diş ipiyle temixle ve gargara yap alkolsüz listerinle, en son da karaünfil koyabilirsin bikaç seferden sonra faydasını görürsün ben öyle rahatlamıştım gebeliğimde
SedaEK Glzr28 Diş fırçalama ve listerineden sonra karanfil at ağzına karanfil iyice ıslandıktan ve yumuşadıktan sonra ağrıyan dişin yanına sıkıştır tek çare bu. Bir de karanfil yağı iyi gelir ama zaten ikisi aynı şey. Geçmiş olsun.
Glzr28 berel15 tuzlu su ile gargara sarımsak ve karanfilli denedim canım herkes parol kullan diyo ama çekiniyorum bebeğe zararı olur mu herhangi bir şey olur mu diye 🤦🏽♀️
Glzr28 SedaEK geceden beri fırçaladım ve karanfil koyuyorum canım çürük filanda değil diş etlerim aşırı sis çok kötü
berel15 Glzr28 ben kullanmıştım canım bizde bişi olmadı gebelikte en güvenli ağrı kesici uyurken alırsan rahat uyursun gündüzleri de bi şekilde idare edersin