Beş gun oldu dogum yapalı ama anca yazabiliyorum. Hemen anlatayım sızlerede be😊çarsamba sabahtan benım hıcbır belırtım yok tabı, oglen namazdayken birden bi ıslaklık hıssettım noluyor derken suyum geldıgını anladım tabi ben heyecan bı stres başladı 😁neyse esime haber ettım, sakın ol bısey olmaz derken o
, ben hemen bı dusa gırdım cıktım. Gıyınıp annem esım gıttık acıklıgıma baktılar 1 cm sancı yok ve bebek daha yukarda dedıler. Doktorum geldi sunı sancı verelım ıstersen sabaha kadar beklersen suyun bıter kuru dogum olabilir dedı hem de dayanabılcenmı bı bakalım dedı bnde tabı korktum bırden cesaret edemedım 😊sonra kendı sancılarımı beklemeye basladım tabı hıc sancı yok. aksam dedım sunı verın de kurtulayım doktoruma soyledıler o da mesaı saatlerı dısında olmaz gelemem dedı ben mecbur sabahı bekledım hala sancı yok acıklıgım 1,5 cm dha suyum da gelmeye devam edıyor tabı bu arada. doktorum geldı artık ya sezeryan ya sunı verıcez karr ver hemen deyınce bende sunıden hem korktugum ıcın hemde acılmam olmaz belkı dıye sezeryan dedım hemen bnı hızlı hızlı sezeryana aldılar on dakikada kucagımdaydı bebegım 😍 kararlı olmak gerekıyor dogum şeklı ıcın ben normal olarak hazırlandım ama korkularımı yenemedım sanırım. Neyse sonunda kavustuk melegımle 😇 Butun hamıslere bebeklerını sağsalım kucaklarına almayı nasıp etsın Allahım 😊🙏🙏