Hawin Herkese merhaba 😊 bebek bakım ürünlerini çok araştırıp tam da mustelaya karar kılmıstım ki şampuanı hakkında göz yakıp cildi kupkuru yapıyor gibilerinden cokca yorum okudum ve aklım karıstı sizce hangi marka alınmalı?
Ecrinbzkrt Hawin benım arkadaslarım kullandı hıc bı sıkıntı duymadım aksına banada cok tavsıye ettıler bende aldım cnm mustella ürünleri
Arinna Hawin mustela setini kullanıyorum canım çok memnunum hepsinden. Ama yapanlar olmuş mu öyle. Olabilir Yani. Ama en iyisi mustela bence
2kizanasi Etrafımda hep Mustela kullandılar kardeşime de aynı şekilde Mustela kullandık hep, dediklerinizi ilk defa duyuyorum, memnun herkes oysa 🤷
Hawin 2kizanasi instagramda mühendisinoglu sayfasından baktım oradaki yorumlar hep bu şekilde ama diğer ürünlerin araştırmasına da baktım hep kimyasallar var 🤦🏻♀️
Ecrinbzkrt Hawin ben her ıhtımale karsı buyuk boy dalin aldım sabunuyla bırlıkte olmadı onalrı kullanırım ama aldıgım yer bile kendı torununa hep kullandıgını söyledi
annee27 Ebebegin kopuk sampuani ve erkek kiz sampuanlari iyimis katki olarakta temizmis instadan takip ettigm.sayfada yazmislardi😊
Hawin Arinna canım peki yenidoğan için sampuan olarak hangisi alınmalı köpük mü yoksa set seklinde olanı mı?