Bsrkst Sinem34 Yudum_p Wonderanne teşekkür ediyorum kızlar ameliyatı bitti şimdilik bir sıkıntı yok. Fakat şimdi de enfeksiyonla mücadele ediyor. Bunu da atlatırsa bir şeyi kalmaz inşallah.
Sinem34 Bsrkst bızımde ara ara enfeksıyonlarımz oldu antıbotıkle halledıyorlsr hıc dert etme ıyı olucak ınsallah
Sinem34 Aselyagmur amiiinn evlat ısteyenlere evlatlarına kavusmayı bekleyenlere rabbım kolaylık versın ınsallah
Sinem34 Wonderanne allah rezı olsun tsk hala hastanede ama daha ıyı elhamdulillah 3gundur yanına gıdıyrm cok sukur onu görmek dokınmak harıkaymıs
Kgulhan-50 Sinem34 Rahim agzi dikisini nasil yirtiyor.. agriniz sanciniz pldumu yirtildinizi nasil fsrkettnz bende serklajliym suanda.. ins sag Salim kucaginiza alirsnz ..
Sinem34 Kgulhan-50 allahım sağlıklı sıhhatlı kavustursun bebeginizi dikişim sağlamdı aslında dikişin yanından rahımı yırttı sanırım ama doğum sonrası bana dikiş atmadılar covıdden dolayıda doktora gıdemedım sancım oldu once lekelenmem basladı sonra sancılarım baslado 3 4 gun sancı cektıö sonra doktora gittim dogum gorunuyr ama haftaya bırdaha bakalım dikiş sağlam dedi ertesi gün doğum oldu
Eda123445 Bebeğiniz nasıl siz nasılsınız ? Benim kızım da 31+4 haftalıkken doğdu 2 hafta önce ve doğar doğmaz bağırsak ameliyatı oldu ve şu an hala kuvezde bebeğinize acil şifalar diliyorum. Allah yavrularımızı evimize sağ salim getirmeyi nasip etsin inşallah