Bsralemdar Hanımlar 2 günden beri çok denecek kadar değil ama iç çamaşırıma akıntı ile beraber suda oluyor avuç içinden az daha az. Suyu yavaş yavaş gelen oldu mu ? Veya bilgi sahibi olanlar 37+1 haftalık oldum. Perşembe günü doktora gittiğimde bir sorun yoktu. Doktora gitsem mi beklesem mi?
Mom9272 Bsralemdar akıntıyla beraberse suyunuz değildir muthemelen enfeksıyon olmuss olabilirsiniz yınede doktorunuza söyleyin bu durumu
Zlhb Bsralemdar ben 33 teyım bir kaç hafta bu sorunu yaşadım doktor normal dedi ama sizin haftanız ileri yanlış yorum yapmak istemem yinede doktorunuza danışın ama bende korkmuştum acaba su mu diye komple ıslanıyordu çünkü fitil kullandım biraz azaldı o su
Bsralemdar Mom9272 Akıntı derken baştan beri beyaz akıntım var benim. Enfeksiyon da çıkmadı idrarımda hiç.
Kardelenyigit 37 hafta içindeyim neredeyse hamileliğimin başından beri öyle enfeksiyon belirtisi kuzum,akıntıyla beraber suda geliyor gibi hatta 29lu haftalarımda pantolonuma kadar çıkıyordu o kadar ağır geçiriyorum
Bsralemdar Kardelenyigit Akıntım baştan beri var benim. Enfeksiyon falan da çıkmadı bugüne kadar. Beyaz akıntı zaten. Sizinde öyle mi.
Kardelenyigit Bsralemdar evet beyaz akıntımla beraber ama bende sarı ve yeşil olduğu günlerde oluyorBakıyorum akıntım gelmiş pede,iç çamaşırımda ıslanmış gibi oluyor
Bsralemdar Zlhb Yani öyle bir arkadaşımdan yavaş yavaş sızmış hep suyu. Biz şarıl şarıl beklediğimiz.için aldırış etmemiş. Sonra pat hemen doğuma erkenden. Bende şimdi bebek susuz kalır diye korkuyorum.
Mom9272 Bsralemdar bende hep suyun gelıyo sanıyodum muayne oluyordm akıntı dıyordu doktorum fitil verıyordu siz yınede ihmal etmeyin
Zlhb Bsralemdar iki kez muayene oldum bu durumu yaşadıktan sonra ikiside normal çıktı inşallah sizinde normaldir burada postta açmışlardı yaşayan çok kişi olmuş bu şekilde
Bsralemdar Zlhb Kardelenyigit Mom9272 Bakim bayram tatiline girmeden bende bir giderim doktora yine. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin 😊