12454 Kızlar iki gün önce gebelik testimi paylaşmıştım bazıları çizgiyi gördü bazıları göremedi ikilemde kaldım bugünde elimde ovulasyon vardı yapmak istedim adetime 6 gün kaldı sanki koyulaşmaya başlamış
Minik2829 12454 Canim ben ovulasyon testiyle anlamistim.ve hergün gectikce koyulasmisti.en son 4 5 gun once yaptim kipkirmiziydi.adet gectikten sonra kan verdim 1055 cikmisti😇
Tugcetugce42 12454 bazen iki kere yumurtlama da olabiliyor yalnız canım dikkat et yumurtlama olmasın gene
Mrvaklynr 12454 evet canım koyulaşmaya başlamış benimde böyle yavaş yavaş koyulaştı hatta bugünde yaptım t çizgisi baya koyu çıktı yarında diğer günde yap silikleşme olmazsa gebesin inşallah 🙏
Mrvaklynr 12454 geçmemişti canım yumurtlamadan sonra 13. Günde yaptım yani adetten bir ya da iki gün önce
Mrvaklynr 12454 inşallah etmem mi canım Allah muradını versin isteyen herkese versin inşallah sağlıklı olur benim de sen de bana dua eder misin sağlıkla doğurayım :)
Mrvaklynr 12454 amin canım çok teşekkür ederim :) sen de haber et bana inşallah mutlu haberi senden de bekliyorum
Nesityyy 12454 canım onu nasıl anlıyorsun ovulasyon testinden hamilemisin degilmisin diye.. yarin yada öbür gün adet günüm benim bugün bitane ovulasyon testi yaptım kendime Biraz T çizgisi koyulasma başlamış.. 💐
Unlukacar Benimde öyle çıkmıştı canım hamile olduğumu ovulasyon testinden öğrendim sonra kan verdim 3 haftalık hamileydim şimdi çok şükür 3.5 aylık olduk
Unlukacar 12454 benim de öyleydi canım normalde silik çıkardı olmasaydı inşallah güzel hayırlı sonuç alırsın canım 🙏🏼🙏🏼