selamas https://hizliresim.com/A2E60S Bu da bizim teyzeleri. Çok tatlı bir kız örüyor ve fiyatı da oldukça uygundu (kargo dahil 110 TL)
selamas Nur5495 amigurimitoys67 kullanıcı ismi İnstagramda. Gerçekten çok kaliteli yapmış oyuncakları
esma6089 Hanzadeasli kargo dahil fiyatı canım yanlız benım siparişimdeki tavşanım büyük bir tavşan ebata göre fiyatı değişiyormuş ben büyük olsun istedim☺️
Hanzadeasli esma6089 hmm evet dikkat etmemisim sizin tavsaniniz baya buyukmus bende kizima dusunuyorum yaptirmayi😊bu sayfaya bi goz atayim bakalim ne var ne yok😊
esma6089 Hanzadeasli Tabi canım bak amigurimiden hariç igne oyalarınıda cok beğeniyorum ben çeyizime yaptırmıştım 🥰 şimdide bebegim için amigurumi alıyorum kaliteli örüyor bayan 👍👍
OpzetT Hanzadeasli evet canım tavşanı büyük. Ben 5 yasindaki kizim icin uyku arkadaşı olarak tek yaptirdim. Memnun kaldigim icin bebeğime set olarak aldim. Tavsiye ederim🤗
OpzetT esma6089 aaa canim aynı sayfadan almışız seninle. Bende cok memnun kaldım set olarak almistim 😊