MerveLiva Deletedmom316 İnşAllah canım bin aydan daha hayırlı bu gece.Emin ol her kadının başına geliyor bende geçen yıl bu zamanda 9haftalık bebeğimi kaybetmiştim Rabbim tekrar nasip etti çok şükür ki oluyor bu bile insan için bir teselli. Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın
Alismomi Deletedmom316 az önce okudum sonrasında msjını gördüm Aida ismine dua ettim inşallah hayırlı evlatlarımız olsun. Bizim gibi isteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin Allahım..
Deletedmom316 Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Kızlar bu günde 1 tane okurmuyuz meryem suresi ? Son 3 gun kaldi bayrama Ramazan bitmeden diyorum 3 gun daha okuyalim Allahın izniyle dua listesini ekliyorum alta bende birazdan okuyucam Allahin izniyle Sevda Hulya Hatice Esma Hulya Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Seda Havvanur Seray Dilek Fatma BuşRa Qamze Özge Yasemin Aida Zemine Mervelive Gülcan Meryem 2 Tuğce Melek Seher Merve Selin Özlem
Deletedmom316 Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Kızlar ne oldu biliyormusunuz hani ben hep adetimin 17 18 19 cu gunu yumurtluyordum bu ay aslan pençesi içtim11 gun . Düşundum ki zaten hep 18 19 da yumurtluyorim 16 17 ci gunden basliyayim ovulasyon testine demin yerimde duramadim ya kacarsa diye bi yapayim dedim ovulasyon e goreyim kopkoyu çift çizgi yani bu gun yumurtlamam eger 16 17 ci gun hapsam catlamis olucakti ve ben henuz yumurtlama yok bilicektim Bak Allahin isine bu bi işaret bence Rabbimden Çok mutlu oldum kızlar Rabbim nasip etsinde tutsun kizlar lutfen bol bol dua edelim bir birimize bu ay hayirlisiyla nasip olsun
Deletedmom316 Kizlar ben de simdi okudum Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Rabbim kabul etsin
Deletedmom316 Kızlar nerdesiniz? Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71
Sermec27 Deletedmom316 adetim biter bitmez bende başlayacagm canım Allah izin verirse rabbim kabul etsin inşallah 🙏
ElizKuzey Deletedmom316 Canım merhaba ben hergün okuyorum zaten ekleyebilirsin listeye adım Aylin 🌸🤲🏻 Allah kabul etsin
Deletedmom316 Gulhan tamamdır kizlar kusura bakmayin ya hatirlatiyjm dedim 🤭😊 hemde svap point kazanirim hatirlatib diye dusundum 😊 Rabbim dualarinizi kabul etsin
Yasemin0728 Deletedmom316 dün okudum canım ben bugünde okurum 😊 sen hatırlat bencede okuyalım ben Allah nasip ederse 41 e tamamlamayı düşünüyorum😊
Deletedmom316 Sevda Hulya Hatice Esma Hulya Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Seda Havvanur Seray Dilek Fatma BuşRa Qamze Özge Yasemin Aida Zemine Mervelive Gülcan Meryem 2 Tuğce Melek Seher Merve Selin Özlem Aylin
Fidan1998 Deletedmom316 benide eklermisiniz ismim Fidan her gün meryem suresini koyub dinliyorum dua edin lutfen çok ihtiyacim var🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Deletedmom316 Yenianneadayi2208 tamamdir canim seni eklemisdim galiba .Yarin sanada hatirlaticam 🤭😊❤❤❤❤Allah razi olshn guzel kardesim
Deletedmom316 balarisi06 Zemine11 Çok tesekkur ederim kizlar Allah razı olsun ❤❤❤ Rabim dualarimizi karsiliksiz birakmaz buna kalben inaniyorum
Deletedmom316 Yasemin0728 evet canim ya bazen insanin aklindan çikiyor o yuzden dedjm bi yazayim kizlara 😊 iyiki bu form var gun icinde o kadar birbirimize dea ediyoruz ki Rabbim kabul etsin Içim cok ferah belkide mEryem suresinin verdigi ferahliktir Rabbim dualarimizi kabul edicek inaniyorum kalben
Yasemin0728 Deletedmom316 bende kalben inanıyorum canım 😍 bu arada bugün ki duamı da okudum ben 🤗 Rabbim kAbul eylesin inşallah