Ozlemzeynep Birazdan ben de okuyacağım kızlar eklersiniz inşallah isteyen herkesee hepimize nasip olur 🤲🏻
Koylu_guzeli hava123 canim unuttum soylemeyi niyet te edecegiz Niyet ettim Allah rızası icin tilavet secdesi yapmaya.
Yenianneadayi2208 Deletedmom316 Canım bende okurum.🙋🏼♀️ Okuyunca da yazarım buraya. Bu arada adım Dilek. Bende 40 gün önce 33 haftalık yavrumu kaybettim tez zamanda hayırlı bir vakitte yeniden o duyguyu tadarım inş. 🤲🏻
Deletedmom316 Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Kızlar bu günde 1 tane okurmuyuz meryem suresi ? Son 3 gun kaldi bayrama Ramazan bitmeden diyorum 3 gun daha okuyalim Allahın izniyle dua listesini ekliyorum alta bende birazdan okuyucam Allahin izniyle Sevda Hulya Hatice Esma Hulya Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Seda Havvanur Seray Dilek Fatma BuşRa Qamze Özge Yasemin Aida Zemine Mervelive Gülcan Meryem 2 Tuğce Melek Seher Merve Selin Özlem
Deletedmom316 Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Kızlar ne oldu biliyormusunuz hani ben hep adetimin 17 18 19 cu gunu yumurtluyordum bu ay aslan pençesi içtim11 gun . Düşundum ki zaten hep 18 19 da yumurtluyorim 16 17 ci gunden basliyayim ovulasyon testine demin yerimde duramadim ya kacarsa diye bi yapayim dedim ovulasyon e goreyim kopkoyu çift çizgi yani bu gun yumurtlamam eger 16 17 ci gun hapsam catlamis olucakti ve ben henuz yumurtlama yok bilicektim Bak Allahin isine bu bi işaret bence Rabbimden Çok mutlu oldum kızlar Rabbim nasip etsinde tutsun kizlar lutfen bol bol dua edelim bir birimize bu ay hayirlisiyla nasip olsun
Deletedmom316 Kizlar ben de simdi okudum Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Rabbim kabul etsin
Deletedmom316 Fatmagungor14 elbetde canim okuruz ismi n fatmami hemen yaziyorun Koylu_guzeli evettt yaa hep unutuyorum inanirmisin 🤦♀️🤦♀️bu gun mutlaka dikkat edicem Allah razi olsun canim
Deletedmom316 Ozgebuglem tabiki ederiz canim ismini not aliyorum sende bizim isimleri not al daha rahat olur
Busra-0811 Deletedmom316 ben her gün okuyorum canım bugun temizlendim aksam okurum senin isminide katarım sende bana yer ver duanda
Deletedmom316 Busra-0811 tabiki buşra 😊 tabiki ben isimleri not aliyorum ki rahat tek tek isimleri soyliye bileyim Allah razı olsun canim hemek ekliyorum ismini
Zemine11 Deletedmom316 bende okurum canım yarın dualarda buluşmak en büyük güzellik Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım
Deletedmom316 Zemine11 Allah razi olsun Kardesim isimlerimizle dua etsek cok guzel olur isminiz neydi ?
Deletedmom316 Yenianneadayi2208 Amin Allah dualarimizi kabul etsin kardesim bende birazdan okuyucam Rabbim bu mubarek ayda bebek isteyenlere hayirli hamilelik haberini almayi nasip etsin hamile olanlarada kolay dogum saglikli evlat nassip etin hepimize
gamze_karakaya Deletedmom316 meryem suresinin kisa bir ayeti var onumu okuycaz yoksa uzun olanimi kurandaki
Deletedmom316 gamze_karakaya canim ne kadar okuya bilirsen o kadar oku 1 sayfa bile okusan olur yeterki okuyup birbirimize dua edelik Allah dualarimozi kabul etsin
Zemine11 Deletedmom316 Allah razı olsun canım sizin gibileri görünce tekrar umut doluyor insan Rabbim güzel gönlüne göre versin zemine ismim canm
Deletedmom316 Kızlar nerdesiniz? Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71