Meerryy Aida Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs isimler eklemek isteyen, okuyan ismini yazsın ve okudum desin. Daha kolay bulup isme dua ederiz ben de okudum ve ismim meryem kızlar
Deletedmom316 Gulhan Sevda Esma Hulya Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Seda Havvanur Seray Dilek Fatma BuşRa Qamze Özge Yasemin Aida canim toplu isimleri sormussun qaliba şimdi gordum mesajini bunun ekran goruntusunu al ki kolay olsun her okudugunda dua etmek Meerryy Sevda Esma Hulya Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Seda Havvanur Seray Dilek Fatma BuşRa Qamze Özge Yasemin Aida Canim isimleri tekrar atdim
Deletedmom316 Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Kızlar bu günde 1 tane okurmuyuz meryem suresi ? Son 3 gun kaldi bayrama Ramazan bitmeden diyorum 3 gun daha okuyalim Allahın izniyle dua listesini ekliyorum alta bende birazdan okuyucam Allahin izniyle Sevda Hulya Hatice Esma Hulya Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Seda Havvanur Seray Dilek Fatma BuşRa Qamze Özge Yasemin Aida Zemine Mervelive Gülcan Meryem 2 Tuğce Melek Seher Merve Selin Özlem
Deletedmom316 Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Kızlar ne oldu biliyormusunuz hani ben hep adetimin 17 18 19 cu gunu yumurtluyordum bu ay aslan pençesi içtim11 gun . Düşundum ki zaten hep 18 19 da yumurtluyorim 16 17 ci gunden basliyayim ovulasyon testine demin yerimde duramadim ya kacarsa diye bi yapayim dedim ovulasyon e goreyim kopkoyu çift çizgi yani bu gun yumurtlamam eger 16 17 ci gun hapsam catlamis olucakti ve ben henuz yumurtlama yok bilicektim Bak Allahin isine bu bi işaret bence Rabbimden Çok mutlu oldum kızlar Rabbim nasip etsinde tutsun kizlar lutfen bol bol dua edelim bir birimize bu ay hayirlisiyla nasip olsun
Deletedmom316 Kizlar ben de simdi okudum Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71 Rabbim kabul etsin
Deletedmom316 Kızlar nerdesiniz? Meerryy Svdsr ayseguloks Meryeemmm Prensesannesi96 Tgcycl Gulhan ElizKuzey AlpYus Rabia-gedik Koylu_guzeli Prensesannesi96 Deniz71 balarisi06 Esilamiram Esilamiram Koylu_guzeli Yenianneadayi2208 Zemine11 Busra-0811 Yenianneadayi2208 Yasemin0728 Busra-0811 Seda8308 MerveLiva Alismomi Deniz71
Seda8308 Svdsr Allah sağlıcakla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin. Benimde 3 ay önce bir kaybım oldu. Doğumunuzda banada dua ederseniz çok sevinirim. İsmim seda.
Svdsr Seda8308 Rabbim Ya Safi ismiyle insaAllah bedeninizi ruhunuzu sifalandirsin. Hayirli zamanda insaAllah saglikli bir evlat nasip etsin. Duamdasin insaAllah
Prensesannesi96 Bende Hülya canım Ben hamileyim aama dusuk riskim var . Bende okuyacağım hem okuyacağım hemde dua bekliyorum herkesten ❤️ Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürür hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşAllahhhh 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Gulhan Aida Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Esma Seda Hülya (Düşük riski var sağlıcakla kucağına alsın diye ) Bugünün meryem suresini bende okudum . Arkadaşlar sonradan eklenen isimleride dualarımıza ekleyelim . Rabbim dualarımızı kabul eylesin 💜
Deletedmom316 Sevda Esma Hulya Meryem Sevde Gülhan Tuğçe Firdevs Seda Okudum Rabbim nasip etsin saglikla hepimize kizlar hiç degilse diyorum ki bayrama az kaldi bayrama kadar her gun okuyalim meryem suresi dua edelim bir birimizle paylaşalım 5 gun kaldı RAbbim hepimizin yhzunu guldursuz evinden huzuru eksik etmesin
Fatmagungor14 Deletedmom316 benide eklermisiniz şuanda musait değilim okuyamıyorım . Şimdiden Allah razı olsun 💐💐
Koylu_guzeli Deletedmom316 bende okudum bugun herkese de dua etim ismi gecen gecmeyen rabbim tez zamanda nasip etsin insallah. Ha arkadaslar bu arada bilen olur bilmeyen olur hatirlatmak istedim kuran-ı kerimde 14 tane tilavet secdesi var bir tane side meryem suresinde okuduktan sonra yapmayi unutmayalim cunki bazen unutula biliyor ben hatirlatmak istedim insallah Allah kabul eylesin.
Sermec27 Deletedmom316 canım ben de aranıza katılmak istiyorum ama su an adetim 3 4 gune biter heralde ben daha önce 7 haftalıkken bir kaybım var 2 ay önce de 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu maalesef 😔 ben de size katılmak hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir avlar sahıbı ol ak için Meryem suresi gercekten cok etkılı ben 2 hamılelğimde de Meryem suresi ile hamıle kalmıştım 🙏
Deletedmom316 Sermec27 çok uzuldum çok 😔 sana dua edicem canim Rabbim bir daha yasatmasin isimin ne canim ?
Esilamiram Sermec27 Rabbim tekrar acı göstermesin insallah cnm. Allah büyüktür insallah uzun ömürlü sağlıklı yavruların olur. Bende bugn okumuştum sanada hediye ettm insallah kabul olur🙏
Deletedmom316 Hav12316 tamam canim ismini hemen yaziyorum listeme ❤Rabbim bebisini sag saglim eline almayi nasip etsin
balarisi06 Deletedmom316 ben de okuyordum rabbim hepimiz için kabul etsin bebek olana kadar da okumaya devam edeceğim 😇
Sermec27 Deletedmom316 ismim Seray canım Allah razı olsun canım rabbim senın de gönlüne göre versin inşallah eger adetim biterse ben de okurum sizin için 🙏