MerveLiva ay kizlar agziniza saglik yaa Allah razi olsun canim bende okudum oglen hepinize tek tek dua etdim Allahin izniyle Rabbim yardimcimiz olsun
Sermec27 Allah bir daha yasatmasin kizlar ayni acilaro 😔 kizlar okadar icim huzurluyduki 3 cu gebeligim iyi olucak diye kendimi avutmustum ama demin burda bir kiz var (merkur kedisi ) isimli 3 cu kez bebegini kayb etdi cok uzuldum yaa hemde kiz tum genetik testlerden tutmus kan durultucu ignelere ilaclara dusuge karsi olan igne filit ilaclara ragmen inanin kizlar hayal kirikligi yasadim bi nevi sanki kendi basimada gelicek leri baska birinde gordum gibi 😔 kizin sadece pihtilaşmasi var ve kan durulducu hemde yuksek doz kullanmis gereken her seyi yapmislar ama yok sebebsiz kalbi durmuş gerçekten her sey taktiri ilahi eger Nefes alicak gunu yoksa ne yapsan nafile kizlar 😔 o kadar umutsuzlastim ki sanki bende bi nasil diyim hzuzursuzluk olustu ya yine bendede ayni şey olursa 😔 Rabbim hicbirimize bir daha yasatmasin gercekten zor baska bi tarifi yok zaten zor. Dulara devam meryem suresine devam doguma kadar Rabbim yar ve yardimcimiz olsun kizlar