Merhaba kızlar 12+1 hamileyim gebe kaldığım günden bu yana rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum küçüklüğümden beri hep bi kızım olsun istemişimdir. Tabi sağlık herşeyden önemli ama herkesin gönlünde de bi erkek çocuk kız çocuk vardır. Kendi annem sürekli ben rüyamda gördüm oğlun olacak benim rüyam çıkar diye baskı yapıyor erkek adamın erkek çocuğu olur diyor çocuk erkek olursa beşik bebek arabası ana kucağı vs hepsinin masrafını ben karşılayacam ama kız olursa karışmam diyor bu konu beni çok rahatsız ediyor çünkü bunları kendi annem söylüyor inanın çok konusuyorum laftan anlamıyor erkek çocuktan iyice soğudum karnımdaki çocuğa hamile kaldığım günden beri içimde ne bi heycan ne bi mutluluk hiç bişey yok olmasada olur gözüyle bakıyorum bir yandanda Allahın gücüne gidiyor diye çok korkuyorum hamile kaldığımdan beri sorunlar hiç bitmedi benim çocuğuma ben dısında herkes mutlu herkes karısıyor uyarmama rağmen kimse laftan anlamıyor salak gibi kaldım psikoloji denen sey bende kalmadı zaten bu böyle nasıl olacak bilmiyorum