zeynepcelikss Cok şükür 280 günden 80 e düşmeyi başardık. sağa salim Sorunsuz geciririz inşallah, Nasil gidiyor sikayetleriniz neler. Bebelerinizin kilosu ve boyu nedir hanimlar 🐣
123abc zeynepcelikss çok şükür son 74 kaldı 😍29 hafta 1150 gram di boyunu hiç hatirlamiyorum😂😂ama doktor gayet iyi dedi cok şükür rabbim hayırla kucagimiza almayı nasip etsin ınş
DeReNAsYa zeynepcelikss bizimde son 84 gunumuz kaldı yarin kontrolüm var kilosunu merak ediyorum bulantilarim basladi tekrar bide cok fazla halsizim saglikla gelsinler 🧚♀️😎
Wonderanne zeynepcelikss son 68 5 gün önce kilosu 1536ydi hamilelik bir güzel bir kötü geçiyor Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤗🌸
NY123 Benim de tam 80 günüm kaldı 28+4 üz 💓 bizimki ilk ultrasondan beri hep 5 gün önden gittiği için temmuz sonu bekliyor doktorumuz doğumu , kontrolüm 28 mayısta ibşallah , geçen ay 940 gramdı miniğim ⭐️
zeynepcelikss NY123 Maşallah kilosu iyims sizinkinin.. ilk bebeginizmi? benim ilk ve cok korkuyorum doğumdan
NY123 Benim de ilk Allah’ın izni ile rabbim kavuştursun Hepimizi evlatlarımıza 💙herkesin aklında bin türlü soru var endişeler felan mağlum⭐️Sizinkinin boy ve kilosu ne
123abc zeynepcelikss maşallah siz iri eşiniz iriyse ben zayifim esim de normal kızimda ufak tefek doktorum ilk başından beri söylüyor iri bir çocuk olmuycak diye sağlıklı olsun da kilosu hiç önemli değil
zeynepcelikss TugbaD 123abc NY123 sizler hangi sehirdesiniz?, ben manisadayim ama izmirde gidiyorum artik kontrole. doğum orda düşünüyorum. ailem orda
zeynepcelikss 123abc Ben iri deilim 50 kilo biseydim hatta hamilelikden once. ama eşimin boyu uzun. ondan mi bilmiyorum😊 sağlıklı olsunda onemlisi gercekten o 💙
NY123 zeynepcelikss benim doktorum Ankara’da Oraya gidiyorum doğumum da orada olacak inşallah , Çorum’da yaşıyorum
123abc zeynepcelikss ben diyarbakir Dayim kayseriye gitcektim doğuma vazgeçtim allah izin verirse diyarbakir da dogurcam
zeynepcelikss Mryslny Maşallah. kilomuz ve boyumuz hemen hemen aynı. 😊 Bazılarınınki cok küçük. bende solemeye cekiniyorm nazar deger diye
zeynepcelikss DeReNAsYa Ayy 2. trimester harika gecti benim. sıfır sıkıntı. 3e gectik . 2 kere kustum.. korkuyorum. başlamasın yaa 😬 surda kalmis 2 ay 😊💙🤲🏻
Bcdi Benimde 78 😊 en son 26+5’te kilosu 1.040’tı. Bundan sonraki randevum 32+0’da çalışabilir raporu sebebiyle. 12 Haziran’da nasıl dayanacağım bilmiyorum😊
Seymatolaman27 Benimde 71 günüm kaldı 28+0 da 1200 gr dı bundan önceki aylarda çok rahattım ama artık hamilelik kendini göstermeye başladı