Nehirmikail Meraba kizlar 13 haftalik gebeyim ve hergun kusuyorum 2 gun acillik oldum doktorda ilac yaziyor tahlil yapıyor biseyi yok deyip yolluyor ama surekli bu skntim var benim gibi yasayan varmi
bebegim_28 Nehirmikail bişeyin olmasına gerek yok ki hamilesin bundan kusuyorsun doktor bunu anlamıyor mu kendi doktoruna söyle canım ilaç versin hafifletir belki
1zeynepelif Nehirmikail 14+6 haftalık olduk bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor. İlaç kullanıyorum. O cok fayda etmiyor bazen
Melegimbenimle Nehirmikail bende 13 haftalik hamileyim bende surekli kusuyorum hicbsey yiyemiyorum surekli bulanti oluyo yemek gormekten yemek kokulrindan hersydn bulniyo bnde ayni durumdayim ve surskli idrar sıkışıklığı var 😑😑 ama bunada şükür cok bekledim ben anne olmayi gecen sene temmuzda da dusuk ypmistim 6 haftalik simdi bi sıkıntımız yok cok sukur hareketlrini bile hissedebiliyorum 😊
Bsrlmnemr Nehirmikail 16. Haftama kadar sürekli kustum ne yesem kusuyordum - ki hiç bişi yiyemiyordum ama yemesemde kusuyordum 😁 23+1 olduk ve benim 16. Haftamda geçmesine rağmen 20. Haftaya kadar ara ara istifra etmelerim hiç bitmedi. Çok şükür şimdi geçti ama sen de biraz dayan 🙈
1zeynepelif bebegim_28 bazı doktorlar ilaç vermek istemiyor. Bende 12+6 haftalıkken kontrole gittim. ilaç vermiyorum bulantın bi haftaya gecer dedi. Ben 4 kilo verdim 4 haftada buna rağmen vermek istemedi ama ben isteyince verdi ama kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi. Kullanmasam da su bile içemiyorum
Nisa_nurr Bende böyleydim hatta daha beter , sürekli kusmaktan acillik oldum enfeksiyon kapmıştım yemek yiyememekten, su icememekten kendi doktoruna söyle ilaç verir.Gecmis olsun Inşallah bir an önce geçer 💐
bebegim_28 1zeynepelif ne verdi bilmiyorum ama burda çoğu hamile kullanıyor bende içtim bana etki etmedi çıkarmayınca daha kötü oldum baş ağrısı yaptı ama ben senin kadar kötü değildim
1zeynepelif bebegim_28 zofer 4mg verdi bende de baş ağrısı yaptı ne yesem midemde taş gibi oldu hiç faydası olmadı
Ebrumurat07 Bende 16+ 2 benimde kusmam var aşırı değil 2 günde bir oluyor belkide erkek oldu için olabilir ama ben ilk kızımda o derecedeydim ne ilaç içtiysem boştu iyi gelmiyordu. 9 ay kusmuştum 🤦♀️
bebegim_28 1zeynepelif ana onzy öle Bi ilaç verdi çıkarmayı engelledi ama bulantılar devam etti çıkmayınca baş ağrısı yaptı bende bıraktım içmeyi
Melegimbenimle Bsrlmnemr cinsiyetiniz ne kacinci haftada ogrendiniz 😊 kiz bebeklerde cok bulanti olurmus oyle dyolar dogrumu acaba 😄
Bsrlmnemr Melegimbenimle benim kızım olacak inşallah 😍 ama çok erkek annesi tanıdığım var aralarında aşırı mide bulantısı yaşayanda oldu.. Nasip artık :) 12. Haftamda söyledi doktor cinsiyeti aslında kendisini göstermedi ama doktor kemik yapısından anladı bir daha da değişmedi :)
Melegimbenimle Bsrlmnemr masallah saglikla gelsinler ben de cinsiyetini cok merak edyrum nasip saglikli olsunda gerisi onemli degil 😘❤