Patiiiiinnnn Günaydın canlar Gebelikte ciğer tüketilmesi pek önerilmiyormuş varmı tüketipte sonradan sorun yaşayan🙄🙄ben 2.trimestere kadar 2 sefer tüketmişimdir..arkadaş o yasak bu yasak e ne yicez biz..analarımız ne yerdi zamanında🤷♀️
Meltemguvenir Patiiiiinnnn bi kereye mahsus yemiştim çok canım istemişti Edirneli olup ciğer yiyememekte ayrı bişey tabi dayanamadım bigün yedim😂 bebekte leke yapıyo diye duymuştum onun korkusuna yemedim bidaha da 😏
Evita Patiiiiinnnn ciğerde çok fazla A vitamini varmış, A vitamini fazlalığı da bebek hepsini çekerse zehirlenmeye sebep oluyormuş. Ama başkasında olan bende olacak ya da olmayacak bunun kesinliği olmadığı için ben riski almıyorum. Bilmezken ilk trimesterde yemiştim 1 defa sadece.
Arya12 Yok ben cesaret edip yiyemedim valla sanırım içinde çok fazla A Vitamini varmış o da hamilelikte fazlası zararmış falan bir şeyler duymuştum emin değilim ama
Patiiiiinnnn Meltemguvenir 😀😀 valla bende bilmeyerek yedim komşu söyleyene kadar 🙈 artık Yemiyek ne edek🤷♀️
Patiiiiinnnn Evita bende bilmiyordum inanki komşu söyleyene kadar 🤷♀️🤷♀️ Çokta aramam aslında ama eşim çok sever dahada yemem 😀
YagmurZ Zararini duydum ama sık tuketildiginde zararli. Ben cigeri cok severim 8 aylik hamileyim 2 veya 3 kez yedim o kadardan bisey olmaz benim fikrimce