Mrvcnn AysennHED ne demek bizler hepimiz güçlü anneleriniz ve hep birbirimize böyle uzaktanda olsa destek olacağız sağ Salim bebişinle çıktıktan sonra muhakkak buraya yaz cok merak ederiz 🙏🏼❤️🧿
zumra2020 AysennHED Rabbim yardımcın olsun canim sağlıkla kucağına alıp dönersiniz insallah yuvanıza 🤲🌸
EbruIrmakAhmet AysennHED Canım benim Allah bi avazda kurtarsın inşallah sağ Salim al bebeğini kucağına 🤲🏻❤️
Aysema AysennHED En büyük destekçilerimiz eşlerimiz babasıyla birlikte karşılayacaksınız yavrunuzu ne güzel🍀 Allah yar ve yardimciniz olsun sağlikla gelsin bebiş 🙏
poyrazsmom_ AysennHED Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım hayırlısıyla kurtarsın seni inşallah 😍🌹🌹
AysennHED Arkadaşlar Hepinizden Allah razı olsun sizler gibi iyi kalpli arkadaşların dualarinin sayesinde çok güzel ve çok kolya geçen bir doğum oldu bebekte bende iyiyiz çok şükür darısı isteyip dileyen herkesin başına inşallah🤲
Merbe61 AysennHED şimdi okudum ciktiginizi çok sevindim bizlere de dua edin bizde zmaabi gelince sağ salim kavuslaim yavrularımıza Allah analı babalı büyütsün
Mrvcnn AysennHED maşallah 🧿 cok sevindim darısı bekleyen herkesin başına inşallah allahım sana ve kuzuna güzel uzun ömür nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️❤️
Merbe61 AysennHED korkma sakin ol en güzel mucizen ve Allah seninle daha nolsun kapıda 50kiside olsa o doğum anında hepimiz yalnızız Allah’a sigin dularimiz seninle sağ salim ciksrsin inşallah yavrunla
AysennHED Merbe61 aynen canım kurtulduk geldi geçti çok şükür korktuğum kadar olmadı Allah’ım sizlerden razı olsun 🤲🥰
AysennHED Merbe61 sagol canım Allah razı olsun sizlerden 🤲Rabbim size de çok kolay ve güzel gecen dogumlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın insallahhhh🤲❤️