Aslında hikayemi yazmama daha çok vardı ama oğlusum dünyayı çok merak etti erken geldi.Bu durumu yasayan annelere umut olsun 😊 Bana 24. Haftam da previa totalis teşhisi konulmuştu yani bebeğin eşinin rahim ağzını komple kapatması anne ölümlerinin en sık yaşandığı bir rahatsızlık ve 26. Haftamda kanamam oldu hastaneye yattim doğuma kadsr gönderemeyiz dediler heran kanama riski olup anneyi kaybedebiliriz diye sürekli acilde yatırdılar beni taki iki gün öncesine kadar. Kasılmalarım çoğaldı birden oda kanamayi tetiklediği için acil sezeryana aldilar beni korktum bebeğim daha küçük bisey olacak diye o an kendini unutuyosun zaten aldılar oğlumu yasiyodu ağladı içim rahatladı benim ameliyatim devam etti biraz kanamam olmus ama hemen durdurmuşlar bebeğim kuvezde şuan sadece biraz solunum sıkıntısı var tek başına yeterli nefes alamiyo daha sizlerin duasıyla iyi olacak inşallah. Bu hikayede beni en çok etkileyen şey doktorun bana kızma annesi erken geldi diye o senin hayatını kurtardı kasılarak yoksa akşama daha kötü sonuçlar olabilirdi demesi 🥰 minik oğlum benim hem kendini hem beni hayata bağladı Allah herkesin bebeğine sağlık versin kimseyi evladin dan ayırmasın 🙏🙏