Deniz_destan_can Kızlar 30. haftamdayım çamaşırıma baktım kan gelmiş.Koyu renk? Yardım edin işteyim şuan çok korktum
Obsesifk Deniz_destan_can durumunu söyle izin al git kanamam var diyemiyorsan karnım çok ağrıyor duramıyorum bebeğim iyi değil sanırım de acile git bu haftalarda kanama normal değil nişan sümüksü bir yapıda olur
Glhn06 Canım panik yapma benim bir komşum 9 ay boyunca kanama yaşamıştı doktor kanamalar olabilir demiş şuan bende komşumun gittiği doktora gidiyorum parça felan yoksa sakin ol
Deniz_destan_can Glhn06 Parça yok canım. Kahverengi bir kan vardı afedersin. İlk kez oldu telaşlandım
DenizYagmur DenizYagmur Deniz_destan_can Allah korusun tabi ki su mübarek günde Allahım size de tüm hamilelere de yardım etsin insallah 🙏🏼 Doktora gidin bizler burda ne desek te en iyisini doktorlar bilir
sibelll Bende 27. Haftamfa olmuştu vajinal muayenede belli oluyo sebebi bende kendiliğinden durdu devam etmedi beyaz bir peçete koy devamlı gelip gelmedğine bak demişti ebem .bişi çıkmadı bende
Obsesifk Deniz_destan_can o zaman mutlaka gitmen lazım seni korkutmak istemem ama plasenta ayrılmasında kanama görülür belkide hiçbirşeyi yoltur ama sen tedbiri elden bırakma
Deniz_destan_can Yusufemirinannesi İşte olduğum için buraya yazdım. Çıkıp doktora gidene kadarki zamanda fikir almak için, içimi rahatlatmak için
Deniz_destan_can DenizYagmur Aynen öyle canım 🙏 cümlemizin inşallah. Birazdan çıkabilicem hemen giderim