Bittercikolataa Kizlar ovulasyon kullanacagim sizce hangisi en iyi yanit veren marka hangisini almaliyim siparis verecegim de yardimci olur musunuz? 🥰
Mrymm__ Bittercikolataa Eger Türkiye clearblue digital varsa tavsiye ederim 🥰 rabbim istiyen herkeze nasip etsin 🤲🏼🤰🏻
Dlndmr Bittercikolataa instagramda minnak kurabiyeler diye bi site var ordan da alabalirsin. İnnovita hassas çubuk testler yanılma payı yok🧚🏼♀️
Mickeylover Bittercikolataa miratech aldım ben çok pahalısı gereksiz demişti eczacı 5tane mi ne vardı içinde sanırım. İki paket aldım riske atmamak için elimde 1 tane kaldı hatta
Happybsrn Bittercikolataa ben de laboquick aldım çokta güzel gösteriyor yumurtalama zamanını memnun kalamayanlara şaşırıyorum…ben memnun kaldım..
Seymaogz Tatlım ben laboquick kullanmıştım çok memnun kaldım ilk denemede oldu bebeğim çok şükür tavsiye ederim
Bittercikolataa Seymaogz ilgilenicem canim cok tesekkur ederim 🥰 hamileysen saglicakla al kucagina insaAllah dogduysada hayirli evlat olsum saglikla buyut insaAllah🥰
Peeiperi @Bittercikolataa Canim instagram da birgebeningünlüğü sayfasına Bi göz at orda test satılıyor ben o testlerle hamile kaldım hemde ilk seferde daha önce de başka testlerde denemiştim 2 ay yumurtlama bile göremedim o dediğim sayfanın testleri çok kaliteli
12454 Bittercikolataa laboquıck kuzum bende bu ay onunla denedim hassas ve fiyat performans olarak çok iyi 👌😊
Bittercikolataa Kizlar cok tesekkur ederim verdim siparis Labaquıck cok soylendi insaAllah bende olumlu sonuc alırım bu ay😍🥰