Ayse_ Göğüslerim yara acıdan düzgün emziremiyorm sezeryandan sonra ayağa kalkmak zorundaydım bi kızım var 2.kızım oldu düzgün dinlenemiyorm beslenemiyorum sütüm yetmiyor hangi mamayı kullansam kararsız kaldım
Prensesss Ayse_ ben similac aldım abd de hastanelerde bu mama kullanılıyomş ve en cok satan mama anne sütüne oran olarak en yakın mama sırayla baby goat, similac, sma diğer ikisine kokuyor diyen cok oldu yorumlarda bide tortu oluyomş
Prensesss Ayse_ bide hep mama vermeyin alışırsa emmez göğüs kalkanı lansinoh krem ve garmaston pomad kremini alın bikaç güne toparlar inş
MustafaAsdemirAsdemir Ayse_ doktor tavsiyesiyle yengem sma kullanıyor kusma falan yapmıyomus kullanıyor
Zeytin Ayse_ annem beni sma ile büyütmüş ben de ilk kızımı sma ile büyüttüm. Şimdi Allah izin verirse oğlum olacak kızımda sütüm olmamıştı çok dua ediyorum bu sefer olsun diye ama olmazsa yine sma kullanırım.
Ayse_ Prensesss 25 gün oldu lansioh kullanıyorm düzelmedi düzelsede yine aynı oluyor diğer dediğiniz ilaç nedir onuda alıp deniyim
Prensesss Ayse_ çok geçmiş olsun o kanayan ve iyice kötü oldğu zaman kullanlyo benmki kopacaktı o iyi etti dr m yazmştı 2 3 gün sürün gögüs ucu alın onla emzrn kalkan yoksa streçle sarın
Ayse_ Zeytin inş olur hamileyken göğüslerine e vitamini al sür canm çatlamasın 😔 bende emziremiyorm çok fena kan oluyor bebeğimin ağzı dünden beri emzirmedim arkadaşın dediği garmaston ve lanolin karıştırıp sürüyorm e vitamini yatarken sürüyorm inş iyi olurda çoçuğa mama vermem en azından bukadar vermem
Zeytin Ayse_ inşallah en kısa zamanda iyileşir göğüsleriniz 🙏 e vitaminini nasıl temin ettiniz? Eczaneden mi aldınız?
Ozgefe Oğlumda sma kullanıyoduk tek gaz yapmayan mama çok memnundum beş gün önce kızımı kucağıma aldım smdi emziriyorum ama günde bir kez sma mamada veriyorum tavsiye ederim
Ayse_ Zeytin eczaneden ampül olarak istiyosun canm veriyorlar kırıp ucunu yağ gbi zaten göğsüne sürüyorsun hergün akşam yatmadan sür bilseydim hamileyken yapardım arkadaşım yapmış hiç çatlağı olmadı sende ihmal etme