33+5 aşırı bir nefes darlığı ile uyandım bayılacak gibi hissediyorum ilk defa bu kadar böyle hissettim sizce sebebi nedir hissediyordum normalde ama şuan daha fazla

papatyalarr5 Bazen bende de nefes problemi artıyor. Dik yatın yavaş ve derin nefes almaya çalışın panik yaptıkça zorlaşır nefes almak.

Seyma_kaan sanki boğazıma bir şey düğümlendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum boğazımı birşey sıkıyormuş gibi uyandım 😔😔

papatyalarr5 kan basincin yukselmistir oencere balkondan bir nefes al istersen soguk su ic bi iki tur at evi soluna yat bndede aynisi oluyor

Busratm ya Şafi ya baki diyorum içimden dua ediyorum rahatlamaya çalışıyorum yattığımda daha da artıyor 😔😔

papatyalarr5 geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah🤲panik atak falan var miydi ya da tansiyonun dusmuste olabilir yarın bı sağlık ocağına gidip sorabilirsin tekrardan geçmiş olsun

AysennHED çok saol canım 🙏🏻 Tansiyonum 12/8 normal ama panik yaptım çok normaldede panik bir insanım böyle olunca daha bi gergin oldum cam açsam bile sanki küçücük bir delikten nefes alıyormuş hissi gibi

Busratm şeker yedim 2 tane yatmadan önce o bile kurutmuş olabilir mi diye düşünüyorum boğazımı

papatyalarr5 Şekerden bir şey olmaz yani zannetmiyorum. Yatarken rahat giysiler giy mide bölgene baskı yapan iç çamaşır vs giyme. Onlar da sıkıntı yapar.

papatyalarr5 ya bende de oluyor nefes alamıyorum göğüsüm sıkışıyor alakasız olucak ama ben normal de cok sakin bir insanim ama hamileliktenmidir bilmiyorum ama çabuk sinirleniyorum kırız geçiricek gibi oluyorum oda en fazla 3 dkka sürüyor benım gibi olan varmı ya ben kendimi tanıyamıyorum 😔

HilalG, başlığı Acil bakarmısınız 😑😑😑(Nefes darlığı) olarak değiştirdi.