Gulsahtavlaci Nevink evet doktorlar 38 den önce kabul etmiyor😂 sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahh🌸
Biregeli Bahar24 evet erken doğum riskin var demisti doktor zaten benm vucumdundan kaynakli bir durumdu bence karnim cok buyumemisti cok gergindi bekliyordum erken gelmesini ins erken doğmaz cok zor gercekten suan yogun bakimda 1 haftadir 😞
Bahar24 Biregeli cok üzüldüm cok gecmis olsun cnm ya neden yoğun bakımda ciğer geliştirici iyne yapılmadimi umarım en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın insallahh🙏🤲⚘
Bahar24 BusraDevlet83 alamıyorum malesef yaşadığım yerde bildiğim bikac güvenli site var baktim ama aradiklarimi bulamadım olanlarda gereksiz pahalı heryer kapalı oldugu icin burdai herkez nette ne bulurlarsa alıyorlar hic birsey kalmiyor
Bahar24 Nurhayatt çok az kalmis en kısa zamanda kucağına sağlıkla alırsın insallah son günler gecmek bilmez bol bol yürü hurma ye merdiven cık be yapabilirsen yap😅🥰
Bahar24 Pankek ne güzel baya erken baslamissin ben 2 ci ayda mide bulantısından oturmus ağlıyordum ki gec düzeldi tam düzeldim derken corona belasi cıktı kaldik öyle🤷♀️😒
Pankek Bahar24 Yaparsın merak etme 😊 İnternetten aldım çoğunu ben. Ben de ilk aylar hiç yataktan çıkmamıştım korkumdan 😁
Bossmanager Bahar24 34. Haftaya girdim bende bugün 😌 verilen tarih 3 temmuz ama haziran da yüksek ihtimal 😌 çoğu şeyi aldık , bebek kıyafetleri yıkaması ve cantaları hazırlamam kaldı 😌
Bahar24 Bossmanager herşeyin hazırsa yıkayıp canta hazirlamak basit ben olanlari yıkadım hazırladım ama eksiklerim var insallah açılırsa burdaki yerler gidip alacm bişekilde
Bahar24 Zeynep_97 hayırlısıyla kucağına alırsın insallah az kalmış heyecanla bekliyoruz hepimiz sağlıkla gelsinler insallah🥰🙏⚘
Bahar24 Nevink aynen dayanmak zor ama bebek icin daha iyi 38 den sonra doğması bi sorun yoksa o kadar dayandik 1 2 hafta daha beklenebilir bence kendi isteyi ile gelmezse tabi🥰
Bahar24 Nurhayatt yap yap ben suan hoc birini yapmıyorum arada çıkıp biraz yürüyorum oda can sıkıntısından bide doğumda zorlanmamak icin şuan azar azar ilerliyorum😅
nilgun_41 Bahar24 37.haftadayiz heyecanla bekliyoruz oğlumuzu hazırlıklar bitti çok şükür yavaş yavaş temizlik yapıyorum evde ayaklarımın sismesi dışında iyiyim çok şükür 🤗😁
Bahar24 nilgun_41 çok şükür 3 cü gebeliğim 3 dede şişme ödem olmadi bende ama bacak arasında öyle bir ağrı varki felaket kötü