Jeanjin Kızlar ya 28.haftadaym ,ayağa kaltıgımda artık basamıyorum Ayagımın üzerine, Altları çok acıyor gezemiyorum resmen ya -sizlerde yaşıyormusunuz? -magnezyum mu kullanmalıyım? _tavsiyeleriniz nelerdir?
Kubraerbay Jeanjin tam aradığım post 🙈 bende 27+1 haftalığım uzun süre ayakta kalınca tabanlarıma sanki iğne batırıyorlar misali ağrıyor yüksek biryere kaldırıyorum yatıyorum öyle geçiyor ancak magnezyumuda kullanıyorum halbuki..
Ceydaackgz Jeanjin rabbim şifa versin. Bende de çok ayakta durduğum zamanlar oluyor taban ağrısı. Tuzlu sirkeli sıcak su yapıp içine koyuyorum ayaklarımı iyi geliyor. Ve kesinlikle magnezyumunu ihmal etme derim. Hemen farkediyor
inancin_annesi Jeanjin evet tam beni anlattın 27 haftalık oldum benimde 1 haftadır ayak tabanlarm agrıyor
Zeybilicen Bende burada bekleyeyim . 27 haftalığım 1 haftadır aynısı yaşıyorum anca kolonya sürdüğümde hafifletiyor serinletiyor 🥴 alev alev yanıyor acıyor batıyor neden anlamadım 😢
sule-0606 Jeanjin demekki bu haftada oluyo 27+6 olduk bzde topukluyla gezmısım sankı gun boyu onun acısını yasıyorum resmen 13 kılo aldım ondanmı dıye dusunuyordum bende
Buse0911 sule-0606 bnde kilodan dusunuyrdm ayni sikytler var,ama arkdslar.magnezyum falam demis kullanamdm hc doktrda bsy demedi acaba ondn mi
Jeanjin sule-0606 ewwt aynı o şekil sanki topukluda yürümüşüm onun ağrısı🙄🙄 kilodan oluyormuş vücut ağırlaştıgı içinmş 🤷♀️Sende magnezyumun kullanıyormusn
sule-0606 Jeanjin ıkı uc kez belkı ıctım duzenlı ıcmek gerek aslında ama troıt kan vıtamın kan sulandırıcı derken ılacları zaten karstırıyorum magnezyuma yer kalmıyo 😫