Nidanurfirat Kızlar 19 haftalık hamileyim bugun sağlık ocagına gittim kalp sesi dinleme cihazı vardı hemşire baktı baya kalp sesini duyamadık. O cihazlarda böyle olma olasılığı var mıdır sizce. Hastaneye gidip muayene olsam mı aklım takıldı
Esrelf Nidanurfirat benim 20 deyken duyamamıştı korkma canım. Çok teknolojik bir alet değil birde bazı bebekler çok hareketli oluyor. Kalp atışını bulamıyor hemşire. Bebek hareketleri iyiyse endişlenme.
Valeriamom Nidanurfirat o cihazlar çok kalitesiz bu sebeple duyulmayabilir telaş yapmayın benimki de 2 saat uğraşıp ancak duyabiliyor🙂
Drngrkm Nidanurfirat aklım kalmasın diyorsan git canım doktoruna. Ama ben 25 haftalıkken gittiğimde bile duyamamıştı. Bebeğin arkası dönükse duyamıyorlar.
deletedmom99 Haftan kucuk canmm normal duymamsi bosa telas yapma saglk ocgndaki doplorlar hastandkler kadar gelisms degl😀
Nidanurfirat 19 haftalık ondan duyulmuyodur dedi diğer hemşire. Ben daha bebeğimin haraketlerini de hissetmedim 😥
NaimeYilmaz Nidanurfirat arkasıda donuk olablr . Ultrasonda bile arkası donukken cok derınden gelıor kalp atısı . Endıse etmeyn doktora gıdn rahat etmıorsanız
Tubad Nidanurfirat böyle için içini yiyeceğine doktora neden gitmiyorsun? Ben koştur koştur giderdim herhalde doktoruma.
momtobee Nidanurfirat ben 20 hastalıkken tetanoza gittiğimde duymuştu o cihazla. Herkeste aynı olacak diye kaide yok ama bence doktora gidin içiniz rahat etsin
Nzl24 Nidanurfirat canım hiç panik olma bendede aynı şey okdu aynı haftalarda banada yaptılar ağla ağla hrlak oldum hatta çokda korkuttu ebe ama meğerse o haftalarda duyulmayabiliyomuş ben direk doktorumu aradım falan görüşdük tam 19 haftalıkdım bende doktorum o haftalarda o cihazlarda duyulmayabilir 25 26 haftadan sonra duyabilir kendini korkutma birdahada gitme dedi hatta kızdı bana ben çok panik olmuşdum diye
sevincmaltepe Nidanurfirat 20 sen sonra çok rahat duyuluyor diye biliyorum ben de. Hiç üzme kendini ❤
DidemYldrm Nidanurfirat çok kaliteli değil onların cihazları canım ben sağlık ocağındaki ebelere de çok güvenmiyorum doktor gibi davranıyorlar doktor dan daha çok şey biliyormuş gibi konuşuyorlar en azından benim sağlık ocağında öyle
Seymavrl Nidanurfirat sağlık ocagında oluyor öyle bana da sen hamile değilsin kalp atışı yok dedi makinaları iyi değil bence ondan dolayıdır